keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Helsingfors~

Hesan reissu on ohi, rahapussi paljon tyhjempi kuin hetki sitten, ja materialismi onnellisuus huipussaan!
 
Saimme jokunen aika sitten jostakin kautta ajatuksen ystäväni Lassin kanssa, että voisimme kesäloman aikana lähteä Hesaan ja pyytää ystäväämme Ilonaa tulemaan myös käymään siellä Turusta päin. Otin poikaystäväni Santerin mukaan ja lähdimme kohti Helsinkiä (missä lassi meitä jo odottikin) maanantaina aamuyöstä kello viiden aikaan. Kolmen tunnin yöunien takia väsymys pukkasi kovasti päälle ja sain kaadettua kahvitkin päälleni junassa, ei kovin hyvä alku sille päivälle.. Helsinkiin päästyämme veimme tavaramme Lassin ja hänen porukoidensa kämpille, joka toimi majapaikkanamme. Lähdimme syömään aamupalaa ja hetken päästä saapui Ilonakin paikalle.
Päivä kului toodella nopeasti shoppaillessa, juoruillessa, syödessa sekä hengaillessa.Ainut mikä tuossa päivässä harmittaa on se, että kamera viihtyi hyvin koko päivän laukun pohjalla joten yhtäkään kuvaa ei tullut otettua!
Stupid me!
 
Yritin nyt kumminkin netistä löytää tähän jotain pientä kivaa, mikä saattaa edes jotenkin kuvata päiväämme!
 
 

 
Ilona lähti illalla kotiin, mutta me muut jatkoimme kiertelyä ympäriinsä, ja siinä vaiheessa sitten tajusimme muutaman kuvankin räpsäistä :)
 


 
Tiistai meni sitten oikeastaan vaan shoppaillessa ja rahaa kyllä paloi mukavasti!
En nyt viitsinyt kaikkia ostoksia ruveta kuvaamaan erikseen joten lykkäsin ne kaikki samaan kuvaan, joten toivottavasti siitä nyt edes jotakin saa irti!
 
 
Ehdottomat suosikkini ovat nuo camo housut, sekä tuo laukku! Olen jo kauan meinannut tilata netistä tuollaiset housut, mutta en ole ikinä saanut aikaiseksi, mutta nyt kun ne tulivat nenän eteen oli pakko ostaa! Mietin kauan, että nuo punaiset vai sitten semmoiset harmaat, mutta näihin päädyin. Voi olla että jossain vaiheessa kaapistani löytyy useampikin kappale tällaisia, sillä nämä ovat kyllä todella mukavat jalassa!
Tuota kyseistä laukkuakin olen jo kauan katsellut, mutta nyt sen vasta sain ostettua :3

 
 

Lainasin Lassilta Mansonin elämänkerran, joka on tähän asti ollut kyllä hyvinkin mielenkiintoinen. Saa nähdä mimmoset traumat sitten tästäkin jää, mutta pakko lukea loppuun :'D
 
Nyt katsomaan Carrien päiväkirjoja, ja jos vaikka sitten jaksaisi vielä lenkille mennä.
 
P.s. MATERIALISMI ONNELLISUUS ON OIKEESTI PARASTA!
 
-wemmu:)
 
 
 
 

6 kommenttia:

 1. vähä noi housut sopii sulle ! <:

  VastaaPoista
 2. uusi lukia ilmouttautuu!

  Ihania kuvia, ja hesa on kyllä paras paikka mistä löytää gootti vaatteita ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän ja tervetuloa!

   Jep! Ainut huono puoli on se, että gootti vaatteet on usein tosi kalliita, eikä rahat riitä kaikkeen mitä haluaa :s Onneksi hesassa käy kumminki niin harvoin että voi sitten hyvällä omalla tunnolla tuhlata melkeinpä koko lompakon sisällön :D

   Poista
 3. Ihana tyyli sulla :) <3 tulee mieleen omatkin gootti-ajat.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!<3 Omat gootti-ajat on aikalailla vasta aluillaan :)

   Poista