torstai 25. heinäkuuta 2013

summer, where are you going?

Heippa!
 
Tylsyyttäni ajattelin tehdä jo nyt seuraavan postauksen, vaikka sitä olin ajatellut huomiselle tai ylihuomiselle. En tajua, kun heräsin tänään puoli kuudelta eikä enää yhtään väsyttänyt ja uni ei tullut :o Nyt olen sitten vaan makoillut sängyssä, lukenut ja pyörinyt netissä joka paikassa. Kohta varmaankin kutsuu lenkki, mutta jos sitä ennen tänne saisi jotakin rästättyä :)
 
 
 
Kauhea ajatella kuinka nopeasti kesäloma onkaan mennyt! Enää 13 päivää lomaa ja sitten istumaan koulunpenkille, ääh. Onhan se kiva kun pääsee uuteen kouluun, mutta jotenkin tuntuu ettei loman aikana ole saanut mitään aikaiseksi ja nyt kaikki tekeminen kasaantuu parille viimeiselle viikolle.
Tänään illemmalla olisi tarkoitus lähteä poikaystävän luokse yöksi ja vihdoin ja viimein lauletaan sing staria näin 11kk kestävän seurustelun kunniaksi! :3

Voisin sanoa, että loppuloman kohokohta tulee olemaan Hesan reissu, joka alkaa aamuisella junamatkalla maanantaina. Odotan innolla sitä shoppailun ja hauskanpidon määrää! Mutta siitä postausta reissun jälkeen :)

Seuraavaksi olisi tiedossa aamupala, siivoamista, sekä lenkki. Pakko lopettaa kirjoittaminen jo tähän ja lähteä koneelta, ettei aika vain lopu kesken! See ya.

-wemmu:)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti