keskiviikko 14. elokuuta 2013

Bigger is better!

Pitää näin ihan heti pahoitella, sillä olen ollut todella laiska! Reilun sitsemän tunnin koulupäivät eivät välttämättä kuulostaa teille lukijoilleni kovin rankoilta, mutta kyllä se ainakin minulta vie voimia. Varmaan sen takia kun siihen ei ole tottunut. Muutenkin, meidän koulussa on aika rankkaa. On paljon "tärkeää" asiaa, ja tuntien sisältö on todella tiivis. Käsi on aina kipeä muistiinpanojen tekemisen jälkeen ja koulupäivän päätyttyä meinaa nukahtaa pystyyn. 
Tänäänkin, kun pääsin koulusta kotiin istahdin sohvalle syömään ja menin koneelle. Silmät rupesivat menemään kiinni. Tiesin etten voi nukahtaa, sillä pian olisi nuorisovaltuuston kokous. Oli siis pakko keksiä jotakin aktiviteettiä, jotta pysyn hereillä. Minä reippaana tyttönä rupesin siivoamaan! Mitä ihmettä tapahtui? Eikö muka parempaa tekemistä keksiny..  Noh, äiti saa olla ylpeä :)

Niin tosiaan, se mistä piti pahoitella. En oikein jaksanut panostaa noihin kuviin. Otin tavaran kerrallaan, ja napsasin siitä kuvan ja halusin vain päästä mahdollisimman nopeasti seuraavaan. Nyt ärsyttää todella paljon, sillä olisin voinut edes putsata kenkäni! Mutta ei, se on liian rankkaa kävellä hakemaan rättiä ja pyyhkiä.. That's me.

Voisin nyt tässä vaiheessa siirtyä aiheeseen. Elikkäs, esittelen nyt lempi asusteitani!
Samalla periaatteella kuin edellisessä postauksessa, kuva kerrallaan ja päälle pienet höpöttelyt.

 Aloitetaan vaikka tällaisesta joka päivä-asusteesta. Eli helsingistä ostetusta laukusta! Tää on vaan niin ihana kaikkine härpäkkeineen ja yksityiskohtineen c:

Todella monikäyttöiset, hyvät jalassa ja kivan väriset maiharit! Ostettu goottikirppikseltä ja ollut jo monenmonet kerrat jalassa.

Suuni loksahti auki kun löysin Seinäjoelta tämmöiset kengät! Pakkohan ne oli ostaa. Kovassa käytössäkin ovat olleet, kuten kuvasta voi nähdä.

Demoniat♥ 
Mitä näistä nyt voisi sanoa? Joka gootin perustarpeisiin kuuluvat kengät! Nämäkin himan kärsineet, mutta silti niin ihanat ja rakkaat.

Sitten on tämmöinen tosi yksinkertainen ranneke, joka on kädessäni hyvä ettei päivittäin. Todella helppo yhdistää kaikenlaisiin vaatteisiin ja on kestänyt tosi hyvin.

 
Paljonpaljon pinkkiä! Ruotsista löytynyt oikein kirkkaan pinkki niittiranneke isoilla niiteilä.
 

Poikaystävältä tuliaiseksi saatu kunnon rottaniitti ranneke! Jotain niin parasta.

Tää sormus on myös sellainen joka päivä-asuste. Hieman on väri kulunut ja kohta varmaan koko koru aivan pilalla, mutta siihen asti se saa kyllä pysyä visusti sormissani!

Nämä kaksi ihanuutta koristavatkin melkein myös päivittäin toisen käden sormiani.

En jaksanut kuvata jokaista erikseen, joten toivottavasti tämä kelpaa tällaisena! 
Niittivyön ja ketjujen avulla saa lisättyä paljon asennetta asuihin, joten nekin kuuluvat suosikkeihini.

Lähempää kuvaa kaulakoruista. Vasemman puoleisen olen saanut syntymäpäivä lahjaksi poikaystävältäni, ja se roikkuukin päivittäin kaulassani!


Toivottavasti postaus ei jää tylsäksi, kun kirjoitin asusteista noin vähän lisätietoa. Ajatus ei vaan kulje ja kirjoitin tätäkin jo toinen silmä kiinni! Kääks, miten oikeasti voi olla näin väsynyt?
Jos sitä menis nyt hoitamaan kaikki iltapuuhat ja sitten nukkumaan, niin olisi taas energiaa tallustaa edes huominen koulupäivä läpi..

-wemmu:)


4 kommenttia:

  1. Ootko uskovainen vai kui kuljet jeesustähti kaulassa? :D pentagrammi on toisinpäin, eli sakara alas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jotenkin pääsin kadottamaan sakara alaspäin olevan pentagrammini riparilla, ja sain sitten kaverilta ton, vaikkei ihan samaa asiaa aja. Emmä nyt ajattele että kulkisin jeesustähti kaulassa :D hieno koru tuo silti on

      Poista