maanantai 19. elokuuta 2013

die hair die!

Nyt on taas sitä aikaa, kun tuntuu ettei hiukset näytä mitenkään hyvälle. Tarkoituksenani oli näitä kasvattaa, mutta se taitaakin jäädä taas miljoonannen kerran kesken. En millään saa suoristettua hiuksiani kunnolla, joten täytyy pitää ponnarilla takahiuksia ja edestä en saa tupeerattua kunnolla. Kärsineet ja mallista ylikasvaneet hiukset ovat parhaat! Myös hiusteni väri rupeaa pahasti haalistumaan, mutta ajattelin etten värjää sitä hetkeen uudestaan. Tällainen homeen sinisenvihreä on nimittäin tosi kiva.. Kaipaan jotakin uutta. Piakkoin olisi tarkoitus varailla kampaajalle aikaa ja sen jälkeen aloittaa värinpoisto operaatiot ja tehdä jotain pikkukivaa muutosta.

En ole vielä aivan täysin varma mitä tämä muutos tuo mukanaan, mutta pieni ajatus kyllä jo on. Täytyy vain todella toivoa että siitä tulee hyvän näköinen!


Vielä kovinkaan moni väri ei ole hiuksiini ehtinyt, mutta tuo musta on semmoinen vakio. Aina kun hiukset rupeavat näyttämään liian huonokuntoisilta tai en tiedä mitä seuraavaksi haluaisin on hyvä palata tuttuun ja turvalliseen mustaan!
Päässäni ehti jonkin aikaa olla punaisen ja violetin eri sävyjä, mutta sininen on kuitenkin ollut jo melkein muutaman vuoden se rakkain ja omalta tuntuva väri. On ollut kokonaan siniset,pesukarhuraitoja ja puoliksi siniset, niinkuin nyt. Tulevissa hiuksissani aion myös tuon sinisen pitää, mutta saa nähdä miten ja minkä kanssa. Jotakin uutta ja hauskaa kuitenkin kaipaan :)


Toivon, että muutaman vuoden päästä kun teen tuollaisen kollaasin, se olisi paljon värikkäämpi! Suosiolla jätin tuosta nyt pois kaikki eri ruskean sävyt, enkä löytänyt kaikista violetin sävyistä kuvia, mutta tuossa nyt ainakin ne "tärkeimmät"

Yritän vielä tämän viikon aikana ainakin yhden postauksen tänne saada rustattua, mutta ainakin ensi viikonlopusta olisi tulossa hieman isompaa ja vaivaa nähneempi postaus! Tässä vaiheessa voisin myös kiittää kaikkia lukijoita, sillä teitä on tullut taas muutama lisää! Ja tervetuloa myös uusille c:

-wemmu:)


4 kommenttia:

 1. Täällä on myös eräs, jolla on hiuskriisi. Itselläni on nyt puhjennut hiusvärialleria(ilmeisesti). Joten nyt panikoin, että mitä teen ku en voi enää värjätä kestoväreillä. Oon 3 vuotta kasvattanu hiuksia lyhyistä pitkiksi ja en nyt millää raskis leikata taas lyhyeksi ja kasvattaa omaa väriä ja pitkiä hiuksia... ÄRGH! elämä on vaikeeta... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei :o Ei kyllä kuulosta yhtään houkuttelevalta tuo, että joutuu kauhean vaivan jälkeen leikkaamaan ja kasvattamaan hiukset uudelleen..Välillä on kyllä niin vaikea saada ratkaisut tällaisiin ongelmiin, mutta toivottavasti säkin jotakin keksi!

   Poista
  2. Niin, eiköhän. Tuo leikkaaminen on kyl mun viimene vaihtoehto! Kokeilen sitä ennen jotain muuta! =)

   Poista
  3. Kampaamoista ainakin varmasti saisi jotakin neuvoa! :)

   Poista