keskiviikko 7. elokuuta 2013

First day~

Nyt on ensimmäinen koulupäivä ohi!
Aika tuntui välillä menevän toodella hitaasti, mutta oli siellä ihan mukavaakin. On kiva oppia tuntemaan uusia ihmisiä ja uusia asioita.Oma ryhmäni/luokkani vaikutti ihan mukavalta. Aika naispainoitteiseksi se kyllä päätyi, niinkuin varmasti kaikki ryhmät sosiaali- ja terveysalalla. Koulutuksen eteneminen ja kaksoistutkinnon suorittaminen käytännössä on vielä aika hepreaa, mutta eiköhän se pikkkuhiljaa rupea selkeytymään. Heti huomenna ja ylihuomenna olisikin koulua 8.15-15.30, miksi niin kauan? Oon jo tän päivän jälkeen ihan poikki!
 
 
Onneksi hyvä musiikki pelastaa aina c:
Mietin ihan hirveen kauan minkä biisin tähän laitan. Aattelin eka jotain kunnon rock/hevi biisiä, muttä päädyinkin sitten tähän ihanaan ja herkkään teokseen. nams!
 
 
Tänään oli myös kolmas päivä putkeen kun kävin salilla! Muutaman päivän tauko kyllä voisi olla ihan hyvä. Rupeaa nimittäin lihaksissa tuntumaan, enkä tänään enää pystynyt tehdä niin hyviä treenejä kuin eilen ja toissapäivänä.Mutta silti on niin hyvä fiilis !
 
 
Mulle on taas tullu ihan hirveä himo saada kaikkia hienoja uusia vaatteita ja koruja ja kaikkea kivaa! Harmi vaan, että rahapussi tyhjeni hyvin sinne Hesaan, niin eipä ole varaa ylimääräistä ostella. Mutta sitä onnenpäivää odotellessa kun pystyn tilata jotain ihanaa jostakin. Mielessä on jo muutamia juttua, mutta saa nähdä mitkä tuntuvat parhaimmilta sitten :) Uusi reppu ainakin pitäisi hankkia.
 
 
Tää postaus on nyt aika yksinkertainen ja tylsä, mutta mulla on ajatukset jo niin tuolla sängys syvissä uumenissa, ettei kirjoittaminen oikein onnistu!

Seuraava postaus tulee luultavasti vasta ensi viikolla (ellen sen tekoa saa johonkin väliin tungettua), sillä loppu viikko on tosi kiireinen! Ollaan lähdössä viikonloppuna viettämään mun paapan 70v. syntymäpäiviä karstulaan ja sitä ennen perjantaina olisi suuntana kurikka ja aiheena hauskanpito parhaiden ihmisten seurassa!

-wemmu:)

2 kommenttia:

  1. Oih! Mitä ihania vaatteita! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Noi kun sais ittelleen niin olis kyllä materialismi onnellisuus huipussaan! :3

      Poista