torstai 8. elokuuta 2013

One day at a time

Mä nyt sittenkin ajattelin mahduttaa tälle päivälle ihan pikapika postauksen.
Odotan innolla huomista, sillä on aivan huippu viikonloppu tulossa! Pitäisi vain jaksaa olla ne ihanat kahdeksan tuntia koulunpenkillä ja kirjoittaa muistiinpanoja, sekä kuunnella pitkästyttävää teoriaa. Milloinkohan me päästään ihan oikeasti tekemään jotakin? No, ainakin muutaman viikon kuluttua pääsemme jo käymään vanhainkodissa. Menemme sinne pareittain ja autamme missä ikinä sitten apua tarvitaankaan. Voi olla hyvin mielenkiintoista keskustella vanhusten kanssa ja viedä heitä kävelylle yms. Odotan sitäkin jo innolla! Saa tietää millaista siellä oikeasti on, ja voisiko se olla minulle sopiva työpaikka. Tällä hetkellä olen kyllä enemmän kiinnostunut mielenterveys- ja päihdetyöstä, vammaistyöstä tai sitten lääkärin ammatista.
 
 
Ehkä mun lempi biisi rhcp:ltä. Tästä tulee niin paljon muistoja mieleen! Hyviä, huonoja ja semmosia tosi lässynlässyn herkkiä :')
P.s. Oon nähny nää livenä!
 
Oon kirjoitellut tätä blogia vasta muutamia viikkoja, niin ajattelin että jos te haluaisitte ehdotelle mulle jotain postausaiheita? En kuitenkaan kovin monipuolisesti ole itsestäni kertonut niin onko jotain mistä haluatte tietää enemmän? Jotain musiikista, tyylistä, sairauksista, elämästä yms.? Vai tekisinkö ihan jonkun kysymyspostauksen mihin saa sitten kysellä mitä vain? Kaikki ehdotukset otetaan vastaan ja toivottavasti tulisi muutama vastaus tähän :)
 
 
Ei ole tullut muutamaan päivään otettua kuvia, joten ajattelin tähän väliin laittaa muutaman vanhemman kuvan. (ei ollut kyllä niistäkään suuri valikoima, koska melkein kaikki kuvat ovat toisella koneella..) Mutta nämä ovat siitä hyvät kuvat, että näissä kaikissa on joku tämän hetkisistä monista lempivaatteistani. Demoniat,maiharit,camo housut,niittiliivi,niittivyö ja batman hame! Ja tietysty lemppareihin kuuluvat myös poikaystävältä saadut leveä rottaniitti ranneke, sekä joka päivä kaulassa oleva kaulakoru.
 
Vielä ajattelin hetken lukea Mansonia ja sitten unten maille, jotta jaksaa huomenna virkeänä kouluun!
Vastailkaa nyt ihmeessä siihen mitä postauksia haluaisitte, arvostaisin kovasti! :3
 
-wemmu:)

6 kommenttia:

 1. komppaan edellistä, eli kannattais tehä joku postaus sun suosikkivaatteista / ylipäätänsä sun tyylistä ! (:

  http://rotkolla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Sellainen siis tulossa jossain vaiheessa :)

   ja käyn kattomassa sun blogin kun pääsen seuraavan kerran koneelle!

   Poista
 2. Mua kans kiinnostas tyylistäkertova postaus. Kertosit miten oot päätyny tähän "tyyliin", miten muut on suhtautunu, miten ite suhtaudut siihen, lempivaatteet ja vaateliikkeet. :) Sellasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, yritän ens viikolla tehä! :) Ja kiitos vastauksesta!

   Poista