sunnuntai 25. elokuuta 2013

one year♥Ei voi kyllä muuta sanoa, kuin että aivan hurjan nopeasti on viimeinen vuosi mennyt! Välillä on tuntunut ettei aika millään liiku eteenpäin, mutta nyt kun rupeaa miettimään ei millään uskoisi että siitä on jo vuosi kun rupesin seurustelemaan santerin kanssa! Ja, aika hyvin on suhde kestänyt, vaikka alkoikin pienen vittuilun myötä, emmekä oikeastaan toisiamme edes tunteneet kunnolla :D

Näin vuosipäivän kunniaksi päätimme viettää koko viikonlopun yhdessä. Perjantaina kävimme ostamassa lahjat toisillemme. Vaikka olenkin hieman synkemmän tyylinen, niin pitää sitä nyt silti välillä vähän söpöillä. Päädyimme siis ostamaan sydämenpuolikkaat kaiverruksien kera.


Pyörimme vielä hetken aikaa kaupungilla ja kävimme juomassa kahvit kavereideni kanssa. Loppuillan vietimmekin supernaturalin parissa.

Lauantaina oli tanskurock. Kävimme vain nopeasti siellä pyörähtämässä ja jatkoimme matkaamme kaupungin kautta Jussin bileisiin. On aina yhtä mukavaa katsoa muiden örveltämistä kun itse on selvinpäin! Illalla tulimme meille, ja taas supernatural pyörimään. Yksinkertainen elämä, eikö?

Tänään, sunnuntaina, on se virallinen vuosipäivämme! Aamu ei nyt oikein missään juhlatunnelmissa alkanut, nimittän tämä likka päätti olla taas vähän äkäisellä päällä.. Rupesi ahdistamaan ihan hirveästi kaikki mitä ympärillä oli. Purkaakseni tätä oloa rupesinkin heti aamupalan jälkeen siivoamaan huonettani. En sitten tiedä mikä siinä on, se vain auttaa ahdistukseen..? Hyvä fiilis yltyikin nyt jo minulle asti ja lähdimme ihan näin perinteisesti syömään amarilloon.Syötyämme hyvin tulimme takaisin meille.
Santeri sai tehtäväkseen tehdä minulle meikit. Olen innostunut katsomaan videoita, joissa meikki ei olekaan oman käden tuotos, vaan poikaystävän. Ne ovat ihan älyttömän hauskaa katsottavaa! Videoista innostuneena ehdotin tätä Santerille ja päätimme tehdä sen nyt samaan syssyyn kun tänne muutenkin tulee asiaa meistä.

 
 
Lähtötilanteessa minä ilman meikkiä, sekä santeri hätääntyneenä ja mitään tietämättömänä tutkimassa meikkikasojani.


Ja lopputulos..


Ei voi muuta sanoa kun että, ei taida mun miehestä meikkaajaa tulla! En nyt välttämättä tämmöisellä naamalla mihinkään lähtisi, mutta hauska kokemus tuokin oli! :D


Vielä pitäisi jotakin kivaa tekemistä keksiä tälle päivälle ja huomenna taas paluu arkeen!
 

2 kommenttia: