perjantai 16. elokuuta 2013

Sam&Dean

Sairaspäivien pelastus!

Ei tosiaankaan olisi kannattanut ajaa kaatosateessa skopolla niiin että vesi tulee takista,hupparista ja farkuista läpi. Tämän jälkeen menin salille ja hikoilin siellä, ja taas vesisateessa kotiin. Arvatkaa vaan kuka on kipeä!

Kuumeen, nuhan ja pääkivun takia en ole ollut eilen enkä tänään koulussa. (Paitsi aamulla ensiapukurssilla, koska sitä ei pääse läpi jos on poissaoloja) Olen siis viettänyt kokonaiset kaksi päivää katsoen supernaturalia ja nyt onkin kolmas tuotantokausi lopuillaan. Joskus vuosi sitten pääsin näissä jo viidenteen tai kuudenteen tuotantokauteen, mutta olin jo loppuvaiheilla niin pihalla tapahtumista, että päätin kelata hieman taaksepäin. En kuitenkaan sitten saanut sitä aikaiseksi ennen eilistä. Kiitos kaverini, joka selitti aivan innoissaan kuinka katsoo ensimmäistä tuotantokautta! En yleensä tykkää hirveän paljoa loikoilla töllön edessä ja katsella ohjelmia, sarjoja tai elokuvia, mutta tänäänkin on vierähtänyt jo yhdeksän tuntia Samin ja Deanin seurassa! Onhan ne kyllä niin komeita että niitä jaksaakin tuijotella päivät pitkät ;)


Onneksi nyt alkoi viikonloppu, niin voi vaan levätä kotona stressaamatta poissaoloista ja koulujutuista! Tosin, yksi tehtävä pitäisi maanantaiksi tehdä..

Ja koska minulla on ihan hirveä hinku jatkaa tuota supernaturalin katsomista, niin ehkä nyt vain pidän tämän postauksen aiheen siinä ja kerron myöhemmin kaikkea muuta turhaa. Tarkoituksenani olisi nyt siis katsoa kaikki supernaturalin tuotantokaudet, ja toivon todella että siinä onnistun! Minulla kun on tapana jättää kaikki tällainen kesken, niinkuin jo aiemmin mainitsinkin että se telkkarin katsominen ei ole ihan omaa alaani.

Loppuun vielä muutama kuva ja videopätkä! Enjoy.Ja paras viimeiseksi!


Hullunhauskaa viikonloppua kaikille!

-wemmu:)

2 kommenttia:

  1. Ahh Sam ja Dean <3 Sisäinen fanityttöni kiljahti heti kun nämä pojat pyörähtivät esiin blogissasi x3

    VastaaPoista
  2. Oih :3 viis päivää näitä putkeen, kyllä kelpaa! (8

    VastaaPoista