perjantai 9. elokuuta 2013

The Sick and Disturbed♥On näköjään turha sanoa, etten tekisi postauksia muutamaan päivää. Olen koukussa bloggaamiseen, mutta eihän se varmaan ketään haittaa. Pakko mahduttaa tänne kirjoittaminen aina johonkin väliin! Luulin kyllä, etten tänään ehtisi kirjoittamaan, mutta päässä pyörii niin paljon asioita ettei uni tulisi.. Mutta asiaan. 

 
Olin tosiaan tänään kurikassa loistoporukan kanssa! Atte on palannut Suomeen Mexicosta ja koulut ovat alkaneet, joten oli syytä juhlaan. Itse olin Pepsi max-linjalla, mutta ilo irtosi silti! Ei näiden ihmisten kanssa vaan voi olla tylsää.
 
 
Minna,Veera,Joonas

Minu Marko!


Atte, Sante ja Veera

Marko ja Veera

Niin ihania ihmisiä nämä kaikki naikkoset (ja miekkoset), että huhhuh!

Kaikki ei kuitenkaan mennyt illan aikana niinkuin piti.. Kehen täällä voi enää luottaa ja keheen ei?  Pää on sekaisin, ja mieli lentää helvetin ja taivaan välillä. Kyllä tää tästä, ehkä on parempi näin. Vai onko?

Onneksi mulla on silti nämä ihanat ihmiset! Kaikki jaksaa aina lohduttaa ja tukea toisiansa ja on aivan loisto meininki! Nää on ne, jotka piristää. Nää on ne joita tarttee kun mieli on maassa. Nää on ne jotka ymmärtää. My sick and disturbed family♥ 


Rakkaus! Joonas puuttuu :c

Tää nyt oli vain tämmöinen pikainen, vähän tekstiä sisältävä ylistyspostaus kaikille tänään mukana olleille ja terkkuja teille!
 
Huomenna lähdenkin sitten sinne Karstulaan paapan 70v. synttäreille ja ensi viikolla teen sen tyyli/lempivaate postauksen, johon panostan taas vähän enemmän kuin pariin viimeseen postaukssen.
 
 
Sante näyttää olevan ylpeä tyttöystävänsä poseeraustaidoista!
 
 
-wemmu:)
 
P.s. Postausideoita saa vieläkin ehdotella!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti