sunnuntai 4. elokuuta 2013

Viimeisiä viedään!

Enää kolme päivää ja sitten joudunkin marssimaan sisään uuteen kouluuni! Odotukseni koulusta ovat melko korkealla, ja toivon todella etten joudu pettymään. Jännitys ei ole vielä ehitnyt alkaa. Luultavasti vasta tiistai iltana, kun yritän kuumeisesti miettiä onko kaikki tarvittava pakattu laukkuun ja pyörin sängyssäni kuin mielipuoli saamatta unta. Olen saanut koululta suuren pinon lappuja, joissa kehotettiin myös käymään netissä tutustumassa kouluun, mutta se on vähän jäänyt. Ehkä käytän viimeiset lomapäiväni niihin? Tai sitten en. Vielä pitäisi hommata rokotuskortti ja lääkärintodistus (mitkä eivät varmasti ehdi minulle asti ennen koulun alkua), sekä joku lappu, johon kirjoitetaan ruoka allergiat.
Kyllä tää tästä!
 
 
 
Miten sitten viettää nämä viimeiset lomapäivät?
 
Itse en ainakaan ajatellut tehdä mitään erikoista. Kuunnella hyvää musiikkia, lukea manson kirjaa, käydä lenkillä ja salilla, nähdä kavereita ja nukkua ! Tiistaina olisi vielä Nuorisovaltuuston kokous, jossa olen siis jäsenenä. En tainnutkaan mainita tuosta esittelypostauksessa, mutta luultavasti tulevaisuudessa kerron siitä vielä muutaman sanasen.
 
Tänään päästyäni takaisin kotiin poikaystäväni luota ,(jossa majailin viime yön) päätin ottaa meikkipussin käteen ja ruveta meikkaamaan. Oli sellainen fiilis, että nyt pitää saada aikaan jotain hienoa. No, olin siinä hetken meikannut ja miettinyt mitä laitan päälle, kunnes sain päähäni käskeä personal valokuvaajani, Lassin,tulla ikuistamaan päivän jolloin olen oikeasti jaksanut laittautua!
 
 
Kesken kuvailujemme huomasin ilmassa roikkuvan ihan järkyttävän kokoisen hämähäkin! Siinä sitten hetki leikittiin sen kanssa, jotta saataisiin siitä kuva. Ja tietysti aina kun sain tarkennettua, niin se liikkui.. Mutta kyllä nuista nyt jotai selvää saa!
 
Ja sitten päivän aikaansaannoksia:
 
 
 
 
 
 Tähän loppuun on vielä laitettava yksi aivan älyttömän ihana kipale, jota olen kuunnellut tänään uudestaan ja uudestaan vaikka kuinka kauan c:


-wemmu:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti