perjantai 6. syyskuuta 2013

20e asuhaaste!

Innostuin Insanityn aloittamasta 20e asuhaasteesta, joten pitääpä se nyt itsekin tehdä! Teen sen vain poikkeuksellisesti kuvien ja tekstien avulla, sillä tuo videoiden tekeminen ei ainakaan vielä tunnu ihan siltä omalta jutulta.

Alkuperäinen haaste!


 
paita 2,50e kirppari
nahkalegginssit 2.50e kirppari
liivi 2e ostettu kummilta
kengät 5e micmac
rannekkeet molemmat 2.50e keskinen
Vyö 0.50e kirppari

 
Yhteensä näistä tuli siis 17,50e!
 
En yleensä ole innostunut mistään haasteista, mutta tää oli kyllä tosi kiva! Sai oikein kunnolla miettiä että paljonko vaatteet ovatkaan maksaneet ja mitä minulla ylipäätään edes on. Kun kävin vaatteitani läpi, huomasin että omistan itseasiassa aika monta vaatetta joista olisi tällaisen asun saanut väsättyä! Tässä viimeisen vuoden aikana olen löytänyt kunnolla tuonne kirppareiden maailmaan, ja se on ollut kyllä todella kannattavaa ! Olen jo kauan vienyt sinne tavaroita myytäväksi, mutta nyt vasta tajunnut sen, että siellä voi itsekin tehdä kivoja löytöjä! Tässä kirjoittaessa tuli mieleen, että voisin tehdä jossakin vaiheessa postauksen parhaista kirppari löydöistäni, miltä kuulostaisi?
 
Tähän loppuun voisin pistää muutaman kuvan, nimittäin sain eilen värjättyä nämä mun hiukset!
 
Valotus on ainakin kohdallaan!

 
Mielipiteitä? Mitä tykkäätte näistä,paremmat vai huonommat kuin ennen?
 
Nyt on aika ruveta viettämään viikonloppua ruuanlaiton ja pienen siivoilun myötä. Saa nähdä mitä kivaa sitä sitten keksii tehdä, pitäkääpäs hauskaa !
 
-wemmu:)
 


2 kommenttia: