tiistai 17. syyskuuta 2013

Olin juuri muokkaamassa eilistä postausta, kun koneeni päätti seota ja se nyt näköjään sitten poistui kokonaan :o Kiva. Noh, yksi postaus tänne tai tuonne!

Tänään tuli tehtyä tämän jakson viimeiset kokeet, ja nyt saan huokaista helpotuksesta! Rupesikin jo vähän nyppimään tuo kokeisiin lukeminen.. Enää huomenna amiksessa ja torstaina kutsuukin lukion penkit!Odotan jo innolla torstai iltaa, sillä bodomin keikka! Olen nähnyt cob:n ainoastaan kerran aikaisemmin provinssissa tänä vuonna, joten nyt on hyvä aika kokea sekin hienous uudestaan. Ainut huono puoli keikassa on se, että mitä luultavammin menen sinne yksin. On siellä muutama kaveri joita käyn tottakai moikkaamassa, mutta saa nyt nähdä miten käy. Toisaalta, bodomin takiahan sinne menen, joten ei sillä nyt niin ole väliä!

Heti seuraavana päivänä lähdenkin äidin, isän ja poikaystäväni kanssa Viroon. Vietämme siellä koko viikonlopun, ja tiedossa on ainakin kovaa treeniä salilla sekä tietysti shoppailua!
Postausta reissusta tulee ensi viikon puolella. Luultavasti sitä ennen en nyt ehdikkään kitjoittaa tänne, jotenka siis tiedossa on muutaman päivän tauko, pahoittelut!

Tähän loppuun ajattelin laittaa kuvina kolme tämänhetkistä lempitavaraani! Tottakai kännykkä, kone ja tv kuuluvat näihin, mutta jotta tästä tulisi hieman mielenkiintoisempi, niin jätin ne nyt kokonaan laskuista pois. Jätin tästä pois myös kaikki korut, meikit, kengät yms.


 Ensimmäinen valinta oli helppo! Yhtenä päivänä, kun poikaystäväni tuli meille hän toi tämmöisen karvakasan mukanaan! Olin suuttunut Santerille jostakin, ja sanoin etten anna anteeksi ennen kuin saan tuon itselleni, mutta kun sen vitsillä (ainakin puoliksi) sanoin, niin enhän mä nyt ajatellut että mä ihan oikeasti saisin tuon! Olin kyllä niin happyhappy silloin. Nykyään tämä nukkuukin vieressäni kaikki yöt, ja sitä on kiva halia kun on santea ikävä!


Toiseksi valinnakseni halusin jotakin musiikkia, sillä niinkuin varmasti monelle muullekkin, on se minullekin yksi olennainen asia vapaa-ajallani. Valitsin tähän nyt Red hot chili peppersin, sillä se on yksi niistä bändeistä mitä olen kuunnellut tässä viimeisten vuosien aikana todella paljon.

Ää, pahoittelen huonoa kuvaa! Ei vaan jaksanut ruveta säätämän tän kanssa..
Viimeinen valinta olikin jo hieman vaikeampi. Mietin kauan että mikä voisi olla tähän sopiva tavara, ja päädyin nyt tässäkin musiikin ihmeelliseen maailmaan. Julisteet ovat ehkä yksi kivoimmista sistustustavaroista, ja niitä löytyykin huoneestani useampia kappaleita! Kuvaan päätyi nyt Nirvana, koska Kurt on ihana ♥


-wemmu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti