lauantai 28. syyskuuta 2013

Feel the beat

Tässä pikkuhiljaan ollaan parantumassa flunssasta ja odotetaan jo innolla syysloman allkua! Enää muutama viikko täytyisi pinnistellä ennen viikon lomaa. Minulla ei nyt paljoakaan ole tekemistä, joten yritän vain ottaa rennosti ja jaksaa käydä tämän lukio jakson loppuun asti.

Eilen minulla oli koulussa aivan järkyttävän huono olo! Meinasin jo hyppytunneilla jäädä kotiin, mutta päätin kuitenkin pinnistellä loppuun asti. Illemmalla kun oloni rupesi paranemaan, tuli energiaakin enemmän. Innostuinkin tekemään asioita mitä en kovin usein tee, ainakaan kovin mielelläni.. Ensinnäkin, siivosin huoneeni! Se oli lojunut jo niin monta päivää sotkuisena, että ihan oikeasti rupesi ahdistamaan. Minulla on täällä kuitenkin paljon tavaraa, ja mielestäni se näyttää melko sotkuiselta vaikka miten ne järjestelisi. Ehkä olisi syytä luopua muutamasta pehmolelusta ja tyynystä, sekä pikkusälästä.

Kävin myös kuvaamassa pihalla, mikä on sinänsä aika outoa, sillä en oikeastaan ole ikinä ollut näitä luontokuvaajia. Kuitenkin jostain syystä tuli semmoinen fiilis että nyt mennään katsomaan mitä saan aikaiseksi, vai saanko mitään. Tulihan sieltä sitten muutama otos, mitkä ovat mielestäni ihan kivoja. En jaksanut lähteä minnekään kauemmas, joten kuvaspaikkanani toimi oma kotipiha!


Kun nyt kerta pihalla heiluin kameran kanssa, ajattelin kuvata myös uudet kenkäni.


Nämä ihanuudet löysin hyppytunnilla käydessäni kirpparilla. Ovathan nuo jo melko kulahtaneet, mutta kuin hintaa oli vain sen 3.5e niin ei ollut epäilystäkään, etteivätkö nämä lähtisi mukaani! Taas on materialismionnellisuus huipussaan!


-wemmu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti