tiistai 3. syyskuuta 2013

i'm blond!

Tuntuu taas ettei ajatus oikein kulje, eikä mitään saa aikaiseksi. Enää kolme päivää koulua, ja sitten on taas viikonloppu! Luultavasti sekin ihanuus menee töiden parissa, mutta saapahan edes rahaa. Muutaman viikon päästä vaihtuu jakso, mikä tarkoittaa sitä, että pääsen reiluksi kuukaudeksi lukion penkille..

Viime viikonloppuna tuli räpsittyä muutamia kuvia. Energiaa oli silloin vain aaivan liikaa, enkä meinannut pysyä paikoillani, enkä oikein muutenkaan jaksanut keskittyä olennaiseen, joten siis kuvat eivät ole mitään laatutavaraa.


KENGÄT! <3
 Merkittävin asia, mitä nyt hetkeen on tapahtunut on sinisten hiusten lähtö. Päätin värjätä hiukseni mustaksi, (kuten kuvista näkee) sillä mustasta on helpompi saada blondi kuin sinisestä. Se oli kuitenkin täyttä tuskaa! Ensimmäisen värinpoiston jälkeen hiukseni olivat vihreät, mutta onneksi vaalennuksen jälkeen nämä ovat melkein täydellisen blondit. Joistakin kohdista valkoiset ja joistakin kusenkeltaiset. Mutta ei se niin tarkkaa ole kun eivät nämä näin jää. Katsoo koska jaksan ja viitsin jatkaa operaatiota, sillä hiukseni eivät ole missään loistokunnossa tällä hetkellä!Mielessäni on muutamia hauskoja postausideoita, joita ajattelin tässä pikkuhiljaa toteutella. Nyt vain kun koulut ovat alkaneet, ja on paljon tehtäviä ja koko ajan väsy, ei ole oikein jaksanut panostaa tänne blogin puolelle.. Yritän kumminkin saada jotain kivaa aikaiseksi teidän iloksenne!

Nyt jatketaan siivoilua hyvän musiikin parissa ja piakkoin salille!


 

10 kommenttia:

 1. Mistä sä oot ostanu noi sun kengät ?? c;;
  Ne söi mun sydämmen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkun ihmeen kautta löysin nuo kirpparilta Seinäjoelta! Noi on kyllä hirmuihanat! :3

   Poista
  2. Paljonko makso kirpparilta?:3 Aivan super söötit♥ n__n

   Poista
  3. 20e nuo maksoivat! Oon meinannu tilata noi jo ennemmin jostakin, niin oli kyllä pakko ostaa kun kirpparilta löytyi! Ne on kyllä aivan ihanat!♥

   Poista
  4. Mistä ajattelit sillon tilata noi :DD ? ;33 mun on niin pakko saada noi!! ♥♥

   Poista
  5. voi eii, apua! Mistäköhän se oli :o Siitä on jo niin kauan .__. Kannattaa kirjoittaa hakusanaksi vaikka vain iron fistin kengät, niin mä ainakin muistaakseni löysin noi. Mutta en kyllä yhtään muista minkä nimisestä paikasta! Noi on kyl söpöt!♥

   Poista
 2. ihana huppari/takki ööö mikä se on :3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitooos :3 jaja kai se on joku paita tai joku epämääränen huppari :'D

   Poista
 3. Mustatkin hiukset kyl sopis! :) Nii ja ku sillon taisin mainita, että itellä hiusvärialleria, niin oon huomenna menossa tutulle kampaajalle värjäämää allergiaystävällisillä hiusväreillä. Saas nähä miten käy, ainakaa ei toivottavasti tarvis leikata tätä tuccaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustat ovat kyllä myös kivat, mutta ehkä vähän liian tylsät kun haluan jotakin räväkkää! :) Oih, toivottavasti toimii! Teeppäs sitten postausta miten käy :)

   Poista