torstai 26. syyskuuta 2013

music♥

Tämä päivä on mennyt jotenkin todella hitaasti. Koulu oli tuskaa, pää oli kipeä ja väsytti, jouduin ajamaan kaatosateessa kotiin ja meni järki kun liikennevalot eivät tunnista skoottereita! Nyt olen vain istunut yksin kotona, tehnyt koulutehtäviä ja koomaillut vuoronperään huoneeni jokaista neljää seinää. Aluksi ajattelin, että en edes voi kirjoittaa tänne, sillä en jaksa ruveta kuvaamaan viron ostoksiani, jotka lupasin esitellä. Mutta eihän niiden nyt heti tässä seuraavassa postauksessa tarvitse olla! Voi kyllä olla niin, että en esittele niitä täällä ollenkaan muutakuin ajanmittaa tulevissa kuvissa jos vaatteet sattuvat olemaan kuvaushetkellä päälläni. Saa nyt nähdä. Tähän postaukseen ainakin tulee muutama kuva, jossa minulla on juurikin niitä vatteita päälläni.

Tänne ei sitten nyt oikeastaan mitään järkevää tulekaan. Pistän muutaman biisin mitä olen nyt lähiaikoina kuunnellut melko paljonkin ja lopuksi vielä pari kuvaa and that's it!


Nami mitä biisejä! ♥
Näköjään taas tuli havahduttua liian myöhään, sillä pihalla oli jo melko pimeä kuvata. Ei anneta sen, ja pienen vesisateen kuitenkaan haitata. Saimme kuitenkin muutaman ihan kelpuutettavan otoksen.
Päälläni olevasta asusta tuo paita ja huivi ovat Viron ostoksia!
Rakastan kaikkia tuollaisia nyörityksiä! Se oli kuitenkin kuvasten aikana näköjään auennut, mutta en nyt jaksa uudestaankan vaatteita pukea päälleni niin menkööt nyt näin.-wemmu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti