lauantai 14. syyskuuta 2013

School sucks!

Tarkoituksenani oli tänään kuvailla ja esitellä muutama asu ja uudet kenkäni, mutta päivällä en millään ehtinyt, ja nyt pihalla on jo sen verran pimeää, että taidan jättää kuvailut huomiselle. Toivotaan vain, että saan sen ihan oikeasti aikaiseksi!

Viime päivät ovat menneet aikalailla vain koulujuttujen parissa. Maanantaina on yksi koe ja tiistaina kaksi. Kovan tuskailemisen ja taistelemisen jälkeen olen kuitenkin onneksi saanut edes vähän luettua. Huomaa kyllä koska on lukenut liikaa, sillä rupeaa vain ärsyttämään kaikki ja on hirveän kiukkuinen. Siinä vaiheessa onkin jo syytä lopettaa lukeminen ja keksiä jotakin kivaa tekemistä.
Yritän olla stressaamatta, mutta se ei nyt minulta kovinkaan hyvin luonnistu. Stressaan aina kaikesta! Onneksi enää kolme päivää ensi viikolla ja amis jakso on ohi, mutta millaistakohan sitten lukiossa on..? Jännittää.En olekkaan aiemmin tainnut muistaa mainita, mutta kävin tuossa jokunen aika sitten ostamassa lipun Bodomin Seinäjoen keikalle. Olen aivan innoissani! Saan jotakin kivaa tähän opiskelun rinnalle ja keikan odottaminenkin antaa pientä puhtia opiskelulle. Ainut huono puoli on, että keikka on ensiviikon torstaina, juuri silloin kun on alkanut lukio opinnot. Saa nähdä kuinka  väsyneen näköisenä ilmestyn koulunpenkille perjantaina..


Ennen kuin menen siskoni kanssa tekemään ruokaa, ja luultavasti jatkamaan kokeiden lukua on minun pakko ilmoittaa, että nyt on ihan hirveä lävistyskuume! Tekisi niin mieli hommata joku. Huono puoli on se, että koulussa, tai ainakaan työssäoppimisissa ei lävistyksiä saisi olla. Kyllä mä vielä joskus jonkun hommaan.-wemmu:)

2 kommenttia:

  1. Eikö teillä koulussa saa olla läväreitä? o: Why? ._. Itelläki olis kauhee hinku hommata joku huulilävistys, mutta äiti ei anna :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon sosiaali- ja terveysalalla, ja ainakin nyt ensimmäinen työssäoppiminen on päiväkodissa, niin opettajat on sanonu että lävistykset pois. Lapset rupee ihmettelemää niitä ja vetämään niistä jne. Eikä ne kuulemma muutenkaan sinne tai muuihinkaan lähihoitajan työpaikkoihin käy.. Itelläki on kyllä ongelmia siinä, että äiti ei oikeen asiasta innostu, mutta viimestään sitten kun on 18 :)

      Poista