sunnuntai 15. syyskuuta 2013

stranger in a strange land~

Tänään päivällä sain nyt kuvattua nämä eilen lupaamani uudet vaatteeni. Heti herättyäni otin meikit kainaloon ja lähdin laittamaan naamaani kuviin kelpaavaan kuntoon. Jälkeenpäin kun kuvia selailin, tuli huomattua että nämä meikit eivät sovi kyllä yhtään kasvonpiirteilleni. Näytin aivan oudolta ja ihan eri ihmiseltä! Onneksi kuvien seasta löytyi muutama kuva, jotka ovat julkaisukelpoisia niin saan tännekin niitä pistettyä.


Korsettitopin ja hameen sain isosiskoltani. Nämä ovat jo aika monta vuotta vanhat, muistaakseni viisi. Molemmat ovat tätini tekemiä ja ovat kyllä todella kivat! Toppi ei kyllä itseni päälle kovin hyvin istu, joten luultavasti joudumme alkamaan pieniin kavennusleikkeihin!Näytän oikeasti näillä meikeillä joko känniseltä tai krapulaiselta!.. ei kiva. Nooh, virheistä oppii! Elikkäs, ei enää ikinä näitä meikkejä.


Tässä on vielä uudet kenkäni! Melko erilaiset mitä yleensä käytän, mutta silti jotenkin niin kivat.

                       Loppupäivä minulla meneekin taas vaihteeksi vain kokeisiin lukemisen parissa..
 -wemmu:)

6 kommenttia:

 1. Oih mistä nuo ensimmäisen kuvan kenkulit on?*Q*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ostanut ne kaverilta about vuosi sitten! Mutta tuon tyylisiä demonioitahan löytyy melkein kaikista paikoista missä ylipäätään demonioita myydään :)

   Poista
 2. rakastuin sun asusteesi : 3

  VastaaPoista
 3. huuaaa sori bongasin sut venkun blogista ja rakastuin noihin sun platform-kenkiin tuotko ne mulle suosiolla vai tuunko pöllimään ;___; ps ihanat hiukset ! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä pidän niistä kiinni kynsin ja hampain, että melkoone tappelu meille tulis! Kiitos :3

   Poista