keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Tallin

Nyt on viikonloppureissu Tallinassa ohi ja reilut pari päivää olen ehtiny jo istuskella lukion penkillä. Olin maanantaina ja eilen koulun jälkeen ihan älyttömän väsynyt, joten en ole vielä ehtinyt päivittää tänne viikonlopun tapahtumia ja tunnelmia. Onneksi nyt löytyi tämmöinen sopiva väli, sillä ei kolmen tunnin hypärillä kovin paljon tekemistä ole. Paria kaveria ajattelin käydä moikkaamassa, mutta vasta reilun tunnin päästä. Olen vieläkin hieman kipeä, pientä lämpöä ja flunnssaa. Pakko silti pinnistellä koulussa, sillä haluan päästä kurssit läpi.

Viime perjantaina siis lähdimme ajamaan kohti Helsinkiä ja sieltä laivalla Tallinnaan. Matkustaminen tuntui hieman vaikealta, sillä silloin minulla oli vielä kuumetta ja vielä vähän pahempi flunssa kuin nyt. Olimme perillä vasta illalla, joten emme tehneet oikeastaan muutakuin menimme suoraan nukkumaan.Lauantai oli jo vähän parempi päivä. Tarkoituksena oli päivemmällä käydä ensiksi shoppailemassa ja sitten myöhemmin keksiä jotakin muuta kivaa. Shoppailu oli kuitenkin niin rankkaa, että loppuillasta olimmekin jo aivan poikki ja kuumekin tuntui taas nouseva. Lopulta vaan makoilimme hotellilla ja kävimme ainoastaan kaupassa ostamassa syötävää. Kuviakin meinasimme ottaa, mutta oli jo sen verran pimeä, kylmä ja rupesi satamaankin että päätimme jättää sen sunnuntaille.Pahoittelen tyhmyyttäni, sillä laitoin kaikki ostokseni jo pesuun niin en saanut niitä kuvattua.. Esittelen ne sitten jossain vaiheessa myöhemmin.

Sunnuntaina kello herätti jo puoli yhdeksältä. Aamupalan jälkeen kävimme nappaamassa muutaman kuvan ja sitten lähdimmekin käymään taas kerran ostoksilla. Ehdimme pyöriä kaupoissa vain noin tunnin verran, kun pitikin jo lähteä kohti satamaa ja kotimaata.Kaiken kaikkiaan matka onnistui oikein hyvin vanhempieni ja oman kullan kanssa :)


-wemmu

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Ja tsemppiä kouluun, vaikka flunssa jyllää! Tykkään kovasti sun hiuksista! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja nämä on kyllä kivaa vaihtelua siniselle tukalle :)

   Poista
 2. ootte sulosia santerin kans :> ♥

  VastaaPoista