tiistai 10. syyskuuta 2013

Yeah, i can be lazyy!

Kävimme tänään luokkani kanssa tutustumassa Seinäjoen lukioon, sillä tarkoituksenani tosiaan on se kaksoistutkinto suorittaa. Tänä vuonna lukiolla vietämme 2. ja 6. jakson ja saimmekin jo ensi jaksolle lukujärjestykset.


Ihan rento jakso tulee olemaan. Huono puoli on vain se, kun aamulla on vain yksi tunti ja sen jälkeen hypäri, mutta on silti pakko jaksaa nousta ensimmäisellekkin tunnille, vaikka kuinka mieli tekisi jäädä kotiin! Ja tietysti koulupäivät voisi loppua aikaisemmin jos kaikki tunnit olisivat putkeen. Voittaa nämä kuitenkin kahdeksasta puoli neljään päivät! Pistää vain miettimään kuinkakohan rankkoja muut jaksot lukiolla tulee olemaan, kun nyt on näin vähän tunteja..

Odotan jo innolla ensi jaksoa, nimittäin nämä viimeiset päivät amiksessa on ihan hirveitä. Tiedossa on vielä kolme koetta ja torstaina mennään pitämään toimintatuokio vanhuksille. Se voi olla ihan mielenkiintosta, mutta pelottaa ihan älyttömästi! Mitäköhä siitä tulee?
 Mun pää on nyt täynnä vaan kaikkia koulujuttuja, joten se heijastuu myös tänne blogin puolelle! Tässä naamani edessä onkin psykologian kirja tyrkyttämässä itseään innokkaana lukemista varten, sekä neljä sivua paperia odottamassa kynän jälkiä, niistäkin vasta ensimmäinen on melkein täynnä. Hetken aikaa pitäisi tätä vielä jaksaa tehdä ja sitten odottaakin jo matka kohti Ilmajokea oman kullan viekkuun!

-wemmu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti