tiistai 15. lokakuuta 2013

Happy day!

Vihdoin ja viimein tämä sairastelu päätti antaa sijaa muillekin menoille! Aamusta oli diabeteslääkäri ja sen jälkeen lähdinkin reippaana tyttönä lenkille. Jouduin tyytymään pelkkään kevyeen hölkkälenkkiin, sillä pää ja koko keho rupesivat heti sanomaan vastaan kun vaihtoi juoksuksi. Lihaksetkin olivat ihan mukavan kipeät, joten kerrankin 'oli pakko' tehdä oikein kunnon venyttelytkin! Huomaa kyllä, että on tullut melkein kuukausi vain maattua kotona sohvalla supernaturalia tuijottaessa!


Tänään käytiin myös näiden ihanien tyttöjen kanssa ajelemassa, lähinnä ihan tässä Seinäjoella, mutta nopeasti pyörähdettiin myös lapualla. Oli kyllä todella kiva nähdä Hennaa ja Niinaa pitkästä aikaa! Pysähdyttiin sitten ottamaan muutamia kuviakin. Tottakai iltaan kuului myös mäkissä läskistymistä ja turhanpäivisiä höpinöitä. Illemmalla sain onneksi nähdä myös Eerikaakin, joka liittyi seuraamme!


asentovamma!
Pihalla oli kyllä aivan hytisyttävän kylmä, ja kuvien ottaminen oli melkoista tuskaa.. Pääkin meinaa hieman olla kipeä, mutta nyt saa hyvillä fiiliksillä taas yllätysyllätys vaipua Samin ja Deanin ihmeelliseen maailmaan. Huomenna olisikin herätys jo kahdeksan aikoihin aamulla, ja junalla vaasaan! Ai miksikö? Se selviää ensi postauksessa!
 

Phoittelut tekstin vähäisyydestä, mutta onhan se ihan kiva välillä tehdä postauksiakin joissa suurimassa osassa ovat kuvat. Tänään tuli muuten 50 lukija täyteen! Kiitos oikein paljon kaikille :3

Tein myös uuden bannerin, mitä tykkäätte? Vai tykkäättekö mitään? Pinkkiäpinkkiä

 -wemmu:)

6 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kiva blogi ja oot tosi kaunis !:) Liityin lukijaks, käy kurkkaa munki blogi jos kiinnostaa !
  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitois oikein paljon, ja samoin! :3 Käyn kurkkaamassa heti kun pääsen ihan koneelle :)

   Poista
 2. ihanat noi sun hiukset !!! :3 kauhee spämmiä tullu :pp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :3 hahah :D ei se mitään!

   Poista