maanantai 21. lokakuuta 2013

Materialismionnellisuus!♥

Pian pitäisi ruveta lukemaan ruotsin verbejä, mutta sitä ennen oli pakko tulla tekemään tänne pieni päivitys! Äiti nimittäin osti mulle goottikirppikseltä semmoisen aivan ihanan jumpsuitin synttärilahjaksi! marraskuussahan minä vasta täytän vuosia, mutta kirpparilta kun löytyi, niin piti napata heti. Tänään sitten Santerin kanssa saatiin aikaiseksi ottaa se päällä kuvia minusta. 

Huonona puolena tästä jumpsuitista voisin sanoa sen, että tämä on koko s, joten se on auttamatta minulle aivan liian lyhyt! Toisaalta se ei haittaa yhtään, sillä lahkeet voi aina kääriä polvien alapuolelle ja itseasiassa tykkään tehdä niin myös kaikkien collareiden kanssa! Vetoketju nappien tilalla oisi myös suurta plussaa!

Lyyli siellä takana ♥


Tämä jumpsuit päällään ei kyllä vain voi tuntea oloaan normaaliksi! Rupesi siinä sitte pikkuisen lapsettamaan ja kuvaamista oli vaikea ottaa tosissaan..Olin muuten tänään todella laiska, enkä jaksanut meikata ollenkaan, mutta ajattelin nyt että näitä kuvia voisi silti ottaa. Muuten se sitten vain uohtuisi ja venyisi koko ajan myöhemmäksi. 

Mutta, niinkuin jo sanoinkin, niin tällä kertaa ihan vain pikaista päivitystä materialismionnellisuudesta! Nyt olisi sitten aika ruveta reippain mielin lukemaan ruotsia ja sitten nukkumaan, että jaksa huomenna herätä ajoissa! 

-wemmu

6 kommenttia:

 1. Wau, ompa erikoinen! Sain aws-kohtauksen ku näin tuon hupun :3 Tollanen kelpais mullekki, varsinki ku on jo näin kylmä ettei meinaa millään tareta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi söpö! :3 Ja mukavasti lämmittääkin!

   Poista
 2. Aaaws! Inana toi jumsuit! ♥_____♥ Mää haluisin itellekki jonku jumpsuitin, mut en oo viel löytäny mieleistä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on :3 etköhän sä vielä sopivan löydä! Ulkomailta ainaki saa tilattua kaikkea ihanaa c:

   Poista