torstai 31. lokakuuta 2013

Oslo~

Eilen ennen puolta yötä saavuin kotiin Oslosta. Väsymys on kova, ja tämän aamun ruotsin koe ei mennyt ihan nappiin. Huomenna onkin äikän koe, johon pitäisi alkaa lukemaan, mutta ennen sitä teen postauksen tuosta kuluneesta reissusta! Meitä lähti tosiaankin kahdeksan nuorisovaltuutettua nuorta pohjanmaalta Osloon. Pääsimme tutustumaan ja juttelemaan tärkeille ihmisille, seuraamaan pohjoismaisen yhteistyön huippukokousta sekä suurlähetystön vastaanottoa. Reissu oli kerrassaan onnistunut ja käteen jäi aivan mahtavia muistoja! Meillä oli tosi hyvä porukka, vaikka puolet olivatkin ruotsin - ja puolet suomenkielisiä, ja tästä syystä jakauduimme välillä kahtia. Oli mielenkiintoista nähdä miten asioita hoidetaan ihan oikeasti ja saimme paljon uutta tietoa. Yksinä reissun kohokohtina voisi mainita Maarit Feldt-Rannan ja Alexander Stubbin tapaamiset. Vaikka reissun takia kokeisiin lukeminen jäikin vähemmälle niin en todellakaan olisi halunnut jättää tätä väliin! Ainut huono puoli oli kuitenkin Norjan hinnastot. Kallis maa, pakko myöntää.

Tästä postauksesta tulee melko kuvapainoitteinen, mutta ei anneta sen häiritä!

Tukka hyvin!

Eduskuntatalosta ja huippukokouksesta

Eduskuntatalo

Maarit Feldt-Rannan tapaaminen

Alexander Stubbin tapaaminen


Oslon hinnoilla sain ostettua ainoastan nuo maastokuvioiset farkut ja alla olevat kengät! Nuo toiset farkut onkin ostettu jo jokunen aika sitten, mutta en ollut niistä vielä kuvaa laittanut, niin tuleepahan nyt tässä samalla.


Tilattiin mulle Cyber shopista uusi koulureppukin!
Tässä on myös emp:ltä jokunen aika sitten tilattu toppi. Pahoittelen näin huonoa kuvaa, mutta kamerasta meinasi loppua akku niin ei oikein sitten halunnut enää tarkentaa ja olin laiska enkä jaksanut odottaa niin kauaa että lataisin sen!Mulla on myös ehkä maailman paras sisko joka toi parhaat tuliaiset Lontoosta!

Nyt olisi vielä pari tuntia aikaa lukea kokeisii, mutta jotenkin tuntuu että saatan käyttää tuon ajan vain nukkumiseen, sitten olisi aika lähteä käymään opon luona, sillä vihdoin ja viimein sain jonkun auttamaan kurssivalinnoissa! Lukion opot kun eivät tiedä mitä kursseja kaksoistutkintolaisten täytyy suorittaa..

-wemmu

6 kommenttia:

 1. ihana tuo sun tilaama toppi ! oon ite aina halunnu samanlaisen mutta enpäs ole ikinä saanu aikaseksi tilata

  http://mielenvikaista.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihania vaatteita ja kiva blogi, liityin lukijaks ;___; c:

  VastaaPoista
 3. ää ihania vaatteita ;___; & tosi hyviä kuvia oot ottanut :) ! i like .

  VastaaPoista