keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Vaasaa~

Tänään käväisin tosiaan ihan nopeasti Vaasassa. Olen lähdössä hieman alle kahden viikon päästä Osloon kaverini ja muutaman muun nuorisovaltuustolaisen kanssa, ja tästä reissusta oli tänään info-tilaisuus. Painamalla tästä saat hieman tietoa siitä, mikä tämän matkan ideana on. (Jep, kuvaksi on valittu muutaman vuoden vanha kuva, ku olimme ilkassa taksvärkkipäiväni 8. luokalla! Kauhukuva!) Mutta näin lyhyesti kerrottuna käymme Oslossa kokouksissa ja tilaisuuksissa, sekä tapaamme ministereitä ja muita poliitikkoja. Kerron sitten tarkemmin vasta matkan jälkeen!
En sitten tiedä onko aivot vieläkin vähän jäässä tuon sairastelun takia vai mikä on, kun tuntui tuolla tilaisuudessakin ettei kaikki raksuta niinkuin pitäisi. Ruotsin kielinen puhe meni toisesta korvasta sisään, ja toisesta ulos, englannin puhuminenkin tuntui jotenkin todella tönköltä! Nooh, nyt on onneksi hetki aikaa verrytellä tätä kielipäätä ennen reissua! Ryhmäämme kuuluu siis nejlä suomenkielistä, sekä neljä ruotsinkielistä jäsentä.
Omaa kameraa en nyt jaksanut raahata mukana, sillä laukku pursusi jo ylitse, vaikka olinkin vain n. neljä tuntia pois kotoa! Mutta varastin yhden kuvan Pohjoismaide tiedotustoimiston fb-sivuilta täältä!

mä en oikeasti tajua miksei tämmöiset kuvat ikinä onnistu, missä pitäisi olla edustavan näköinen!
 
Mutta nyt ei enää enempää höpöttelyä tuosta aiheesta, koska kuitenkin teen siitä vielä isomman postauksen kun palaa takaisin kotimaahan! Tänään on ollut jotenkin todella kiva päivä. Kun palasin Vaasasta olin ihan hirvittävän väsynyt, mutta hetken voimia kerättyäni lähdin pihalle haravoimaan. Vielä vapaaehtoisesti. Toki rahaahan minä siitä saan, ja se tulee tällä hetkellä tarpeeseen. Perjantaina odottaakin Tampereelle lähtö. Sain käytyä myös 45min hölkkälenkillä, ja fiilis on ihan mahtava! Vielä ajattelin käydä tekemässä lämmintä kaakaota, kunnon iltapalan ja nauttia, arvatkaapas mistä? kyllä, supernaturalista tietenkin!

-wemmu

12 kommenttia:

 1. Tykkään paljon blogistasi ^^! Oot jotenkin kivanhenkinen ihminen. Ja tuo banneri on tosi kaunis!

  Supernatural on paras! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, kiitos paljon! c: Ja hyvähyvä, supernaturalfaneja! ;)

   Poista
 2. Sun blogis on tosi kiva && tätä on aina niin mukava lukea :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljo, ihana kuulla! :)

   Poista
 3. Miten sun verensokerit on ollu tuon flunssan kanssa? Käytätkö pumppua vai kynää? Itse käytän kynää,mutta pumppua oon harkinnut ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pumppu mulla on käytössä, ja suosittelen sitä kyllä oikein lämpimästi! Sokerit on ollut flunssan aikana melkein koko ajan korkealla, varsinkin silloin kun on ollut lämpöä. Mutta kyllä nekin nyt pikkuhiljaa rupeavat tasoittumaan :)

   Poista
 4. vähä oot erinäkönen tos ilkan sivuil olevas kuvas ja oot laihtunu kyl naamasta ainaki huomaa :3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kyllä tää lenkkeily ja salilla käynti on ruvennut pikkuhiljaa tuottamaan tulosta! :)

   Poista
 5. Sulla on ihanan omaperäinen blogi, ja ihastuin ihan totaalisesti tuohon sun banneriis *.* Tällasii blogeja en oo nähny paljoo, mut tykkään tosi paljo, vaihtelu virkistää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :3 Oli kyllä melkoinen taistelu tuon bannerin kanssa, kun mikään ei meinannut kelvata! Mutta nyt oon itsekin tosi tyytyväinen (:

   Poista
 6. Sun blogia on vaa aina nii kiva lukee ! Oot tän blogis perusteella tosi ihana ja kiva persoona :) Tykkään tosi paljo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana! :) Samaa voi kyllä sanoa sun blogistas!

   Poista