keskiviikko 9. lokakuuta 2013

What i need? Just freedom.

Viikon tauon jälkeen saan aikaiseksi päivittää tätäkin osaa elämästäni. Kärsin edelleen kipeänä olemisesta, ja jokainen päivä koulussa on kyllä melkoista sinnittelyä. Eilinen otti liian koville, ja tänään jouduin jäämään kotiin. Päivä meni melko nopeasti, vaikka en kymmenen jälkeen enää unta saanutkaan. Supernatural pyörimään, buranaa naamaan, hyvä asento ja lämmin peitto päälle. Perjantaina on onneksi diabeteslääkäri, niin voisin siltä hieman kysellä mistä johtuisi tämä melkein kuukauden jo kestänyt sairastelu ja ainainen huono olo.

Huomenna olisi melkeinpä pakko mennä kouluun. Ahdistaa ja stressaa lukio. Mitä jos en pääsekään kursseja läpi? neljä tai viisi poissaoloa tulee olemaan jokaiselta kurssilta, vaikka se maksimi on kolme. Täytyy huomenna kysyä jokaiselta opettajalta täytyykö tehdä jotakin korvaavia tehtäviä, vaikka kaikki poissaoloni olen kyllä selvittänyt. Argh.. Menee järki. Olen muutenkin aivan pihalla kurssivalintaohjelman kanssa, enkä tiedä mitä kannattaa ottaa iltalukiossa ja mitä päivälukiossa, mitä voi tehdä etänä ja mitkä kurssit ylipäätään pitäisi suorittaa. Olen myös huomannut, että on hyvin vaikeaa tavoittaa henkilöä joka osaisi minua auttaa. Saa nyt nähdä mitä tämän kaksoistutkinnon kanssa tulee tapahtumaan. Toisaalta yritän olla stressaamatta ja pitää pääajatuksena sen, että onhan minulla vaikka kuinka monta vuotta aikaa opiskella! Kuitenkin olisi kiva saada kaikki korkeintaan neljän vuoden aikana valmiiksi. Tähän väliin yhtenä huonona puolenani voin mainita sen, että tiettyjen asioiden, kuten koulun suhteen koen epäonnistumiset melko raskaasti. En edes osaa ajatella miten suhtautuisin siihen jos en pääse jotakin kurssia läpi..  Tällä hetkellä minua stressaa myös ruotsin sanakoe. Kyllä, se on vain sanakoe, mutta se vaikuttaa silti kurssin arvosanaan. Täytyisi opetella kahden kappaleen sanasto, sekä noin kymmenkunta lausetta. Onneksi huomenna ehtii vielä lukea hyppytunnin aikana. Voisin kirjoittaa vaikka kuinka pitkän romaanin angstaten tuosta lukiosta, mutta taidanpa jättää sen ihan oman pääkoppani sisälle ja jakaa teille hieman iloisempia ja ehkä hieman mielenkiintoisempia asioita!Olimme sopineet Santerin kanssa, että hän tulee kuvaamaan minua tänään. Vaikka olenkin kipeä, enkä ollut koulussa, halusin tänne edes muutaman kuvan. Niitä kun ei ole hetkeen tullut. Tarkoituksena oli mennä hieman kauemmaksi kuvaaman hieman "erikoisempia" kuvia, mutta sateen ja tämän olon takia päätimme tyytyä omaan kotipihaani ja ns. peruskuviin. Jaksoin kuitenkin hieman enemmän panostaa meikkeihin kuin yleensä! Tää karvalakki on muuten aivan ihana!

Viime postauksessa mainitsin, että olen menossa kurikkaan viikonlopuksi ja lupailin kuviakin. Valitettavasti perjantaina tuli niin kiire lähtö, että kamera unohtui hyllylle! Muistin sen puolessa välissä matkaa matkakeskukselle, mutta en sitten viitsinyt kaikkine vaivoineni, kipuineni ja tavaramäärieni kanssa lähteä enää takaisin. Viikonloppu meni jokatapauksessa ihan mukavasti.

 Ehkä hienoin kuva nyt hetkeen, nauttikaa!
Ajattelin ennen nukkumaan menoa lukea vielä ruotsin sanat kertaalleen läpi, vaikka oma sänky, tyyny ja peitto houkuttelevatkin jo suuresti! Onneksi enää huominen koulua ja sitten alkaakin jo kauan odotettu syysloma! Lomallekin minulla on jo muutamia mukavia suunnitelmia, mutta niistä lisää myöhemmin. Olkaapas kiltisti !

-wemmu:)


6 kommenttia: