sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Birthday!

Tähän päivään löytyy kyllä monta juhlaa! Synttärini, isäinpäivä ja pikkujoulut. Päivä alkoi yhteisellä aamupalalla ja lahjojen antamisella. Olin saanut jo etukäteen kaksi jumpsuittia lahjaksi, joista toisen olenkin esitellyt aiemmissa postauksissa ja toinen on aivan perus musta. Tänään sain vielä täydellisten naisten 1.-6. tuotantokaudet, 4 lippua elokuviin sekä vallanmainion pehmolelun joka puhuukin!


Päivä meni oikeastaan candycrushia pelatessa, fb-onnitteluihin vastatessa ja whatsappissa viestitellessä. Illemmalla paistoimme kinkkua, annoimme pikkujoululahjat ja  söimme hyvää ruokaa. Kävin elokuvissakin siskoni, äitini ja heidän kavereidensa kanssa katsomassa The world's end nimisen leffan. Hieman meinasi väsyttää, mutta oli sekin ihan katsomisen arvoinen elokuva!


Täsä myös muutama asukuva tältä päivältä. Kuvausympäristönä toimi vain oma eteinen, sillä pihalla oli jo niin kylmä ja pimeä! Mutta eivätköhän nämä nyt kelpaa.Sain aikaiseksi myö siivottua ja imuroitua huoneeni oikein kunnolla sängynalusta myöten. Puhtaassa huoneessa oli aivan loistotunnelma kun pisti muutaman kynttilän palamaan ja hyvää musiikkia soimaan. Jännä ajatella kuinka niin pienistä asioista voikin saada niin hyvän mielen! 
 Teksti jää hieman vähäiseksi, sillä kello vilisee aivan huimaa vauhtia eteenpäin! Huomenna odottaa kävelymatka kouluun, eli aivan liian aikainen herätys. Enjoy the life!


-wemmu

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea tällein myöhässä! :3

    VastaaPoista
  2. äää mä niin rakastan näitä sun vaatteitas <3 && söpö pehmolelu : 3

    VastaaPoista