perjantai 29. marraskuuta 2013

Elämäni aakkoset~

Aurinko
-Niinkin itsestään selvä asia tässä maailmassa, mutta kun kunnolla ajattelee se tuo aivan loistavan tunnelman myös kylmiin talvipäiviin! Puhumattakaan siitä ilosta, minkä se kesäisin antaa..

Bullet for my valentine
-Lähden kaverini kanssa helmikuussa Bfmv:n keikalle ja odotan sitä enemmän kuin innoissani! Loistavaa musiikkia joka saa aina hyvälle tuulelle. Koulussa sinnittelyn keskellä on ihana tietää, että tulossa on jotakin suurta ja odottamisen arvoista!


Colormask
-Niin hyvä ja vaivaa säästävä apu hiusvärin ylläpitämisessä!

Diabetes
-Sairaus, jonka kanssa on kuljettu jo n. 12 vuotta, ja tulen kulkemaan loppuelämäni. Jos haluat lukea aiheesta enemmän, pääset tekemääni postaukseen painamalla tästä.

Erilaisuus
-On ihailtavaa, että uskaltaa olla juuri sellainen kuin haluaa. Kaikki ei varmastikkaan voi miellyttää toisiaan, mutta muiden erilaisuutta ja rohkeutta täytyisi silti arvostaa! Olen kirjoittanut myös tästä aiheesta aiemmin. (Difference~)

Facebook
-Oi kyllä, keksin todella luovan ratkaisun tämän kirjaimen kohdalle! Välillä ehkä liiankin koukuttava, varsinkin Candy crush sagan osalta, mutta on silti mukava pitää kontaktia muihin ja lueskella mitä ihmisille kuuluu.

Gossip girl
-Hyvä sarja katsottavaksi päiville, jolloin haluaa vain löhötä ja ottaa rennosti! 

Hiusvärit
-Ylläriylläri! Shokkiväreillä värjätyt hiukset ovat vain niin mahtavia ja nättejä. 


Ikuistaminen
-Elämässä tulee monia hetkiä, jotka jäävät muistiin ikuisiksi ajoiksi. Näitä hetkiä on ihana muistella vanhempana, ja muutama kuva tapahtumasta ei olisi huono lisä. Haluaisin oppia muistamaan kantaa kameraa aina mukanani, koskaan ei tiedä mitä tapahtuu!

Jalankulkijat
-Muistakaa rakkaat kuskit, että jalankulkijoita saa päästää tien yli! Näin talviaikaan, varsinkin kun kovemmat pakkaset tulee, menee helpommin hermo kaahaileviin autoihin joilla ei edes mielessä käy jarrun painaminen pohjaan kun lumisateesta märkä jalankulkija on odottanut jo useamman minuutin päästäkseen tien yli.

Kuntosali
-Suuri apu jaksamaan elämän arjen! Treenin jälkeinen olo on yksi parhaimmista asioista mitä tiedän.

Luottamus
-Hyvien ihmissuhteiden perusta. Yksi niistä asioista, joita ihmisessä eniten arvostan. Luottamus on ehkä liiankin helppo menettää. Anteeksi voi antaa, mutta palaako luottamus ikinä ennalleen? Se on ainutlaatuista ja siitä kannattaa pitää kiinni!

Musiikki
-Hyvän mielen tuoja, josta ei ikinä voi saada tarpekseen!


Nukkuminen
-Vuorokauden rentouttavin hetki! Omaan sänkyyn, oman peiton alle käpertyminen, silmien sulkeminen ja uneen vaipuminen ovat yksi parhaimmista asioista! Sieltä ei vaan ikinä haluaisi pois.

Onni
-On tärkeää olla onnellinen, jottai voi nauttia elämästä. Kannattaa kiinnittää huomioita asioihin, jotka saavat hymyilemään ja jotka ovat hyvin. Tulet huomaamaan, että niitä on hurjan paljon! Näistä syntyy onnelllisuus, johon kaikki voivat päästä, kunhan tarkastelevat asioita oikealta kannalta.

Puhuminen
-Kuulun ihmisjoukkoon, jolle puhuminen on erityisen tärkeää. Puran puhumalla niin ilot, kuin surutkin ja tietysti se on myös jokapäiväinen rutiini. Jos olen vaikka kipeänä, enkä saa paljoakaan puhuttua kenellekkään, tulee minulle ihan hassu olo! Ihan kuin olisin unohtanut jotakin.

Queen
-Haha, oli pakko keksiä tähänkin kohtaan jotain! Mutta loistava ja legendaarinen bändihän tuo on!

Rakkaus
-Elämän ylin onni on varmuus siitä,
että sinua rakastetaan sinun itsesi takia
- tai tarkemmin sanottuna, itsestäsi huolimatta.

Victor Hugo


Siivoaminen
-Harvoin siivoamisen jaksaa tehdä kunnialla loppuun asti, mutta kun siinä onnistuu on aivan loistava fiilis! Siistissä huoneessa on mukavempi viettää aikaa, ja sytyttää vaikka muutama kynttilä. Pölykään ei ole aiheuttamassa allergiaa.

Tahto
-Omaa tahtoa kannattaa kuunnella, vaikka joutuisi välillä olemaan hieman itsekäs. Kun tahtoo jotakin, täytyy sen eteen nähdä työtä. Se palkitaan!

Ulkoilma
-Pienikin määrä ullkoilmaa päivän aikana piristää kummasti!

Vaikuttaminen
-Haluan vaikuttaa minua koskeviin asioihin, minkä saattaa huomata jo nuorisovaltuuston urastani. Mielestäni kaikilla pitäisi olla se sama mahdollisuus, niin suuremmissa kuin pienissäkin arkipäivän asioissa. Täytyy vain uskaltaa avata suunsa.

Winchesterin veljekset
-Sam ja Dean! Supernatural, niin koukuttavan ihana ja mahtava sarja. Monen monta kertaa sekin on tullut jo mainittua blogissani ja täältä löytyy jo muutamia kuviakin, mutta ehkä vielä tämän kerran.. Ainakin.X-meal
-Pikaruokaloista ehkä parhaimmat ranskalaiset!

Ystävällisyys
-Luonteenpiirre, jota arvostetaan varmasti monissa tilanteissa. On upeaa jos pystyy olemaan ystävällinen epämukavassa tilanteessa, taikka epämiellyttävän ihmisen kanssa. Näin kaikille jää kuitenkin parempi mieli, ja säästytään ylimääräisiltä yhteenotoilta!

Äkkilähdöt
-Suunnittelemattomat reissut, ihan vaikka naapurikaupunkiin, tuovat mukavaa piristystä kaiken kiireen keskelle!

Öitä
-Hyvin on aika vierähtänyt tätä tehdessä! Kello lähenee puolta kahta ja väsymyskin meinaa jo pukata päälle. Ei muutakuin kone sammuksiin ja nukkumaan!

-wemmu8 kommenttia:

 1. tosi hyvä tää sun elämän aakkoset :) voi vitsi vähän oon kateellinen sulle ! minne meet Bullet for my valentinen keikalle ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja tampereelle :3

   Poista
  2. epistää :c mäkin tahtoisin , paljon ees sinne liput makso ?

   Poista
  3. Ei ne tainnu olla ku 43e :)

   Poista
 2. päätin haastaa sinut, ohjeet löytyvät blogistani!

  http://prinsessanelamaajenna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viitsisitkö linkata suoraan postauksen, josta ohjeet löytyvät, sillä en ainakaan pikaisella selaamisella mitään haastetta löytänyt! :)

   Poista
 3. Tällasella pikaselauksella sun blogis on tosi mielenkiintosen oloinen!
  Tykkään ja jään ehdottomasti lukijaksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos kovasti! :3

   Poista