tiistai 5. marraskuuta 2013

My Leftovers

Muutamia päiviä on vierähtänyt siitä, kun tänne viimeksi on ilmestynyt tekstiä. Nyt on koeviikko onneksi ohitse ja on taas aikaa normaalille elämälle. Koesuorituksissa ei nyt varmastikaan mitään ylpeilemisen aihetta tule olemaan, mutta odotan jo jännityksellä, että saisin kuulla numerot! Melko kiireinen ja väsynyt viikko on takana, johon ei kokeiden lisäksi sisältynyt oikeastaan muuta kuin saleilua, lenkkeilyä, ruokaa sekä muutama elokuva. Mummu ja pappa kävivät myös muutama päivä sitten synttärikakkukahveilla, vaikka syntymäpäiväni onkin vasta 10. päivä. Lahjaksi sain rahaa ja aivan ihanat villasukat ja lapaset! Näin nuo langat jokunen aika sitten kaupasta, ja oli vain pakko saada näistä jotakin. Neon värit ovat vaan niin ihania.
Lahja tulee kyllä varmasti hyvään käyttöön, sillä mikä voisi olla ihanempaa syysiltoina kuin käpertyä peittojen sekaan tv:n eteen lämpimän kaakaon kanssa villasukat jalassa? Perfect.


Otin nyt samalla kuvan neonkarvapörrökasalapasistani, jotka olen aivan itse omin pikkukätösin tehnyt viime talvena. En nyt saanut oikein mitään edustavaa kuvaa kun tosiaan vain tuommoiset pötkylät ovat. Mutta nämäkin ovat vain niin ihanat!


Parin tunnin päästä koittaisi lähtö kaupungille päin, ja illalla odottaa elokuvateatteri ja Carrie. Huomenna on onneksi vapaapäivä, joten ajattelin sitten saada jonkun tärkeämmän postauksen tänne tehtyä! Nyt pitäisi vielä tehdä ruokaa, laittaa itsensä valmiiksi ja raahautua tuonne vesisateeseen. Kaikki tämä tietysti kera hyvän musiikin!


-wemmu

6 kommenttia:

 1. Sulosia lapasia & villasukatkin on tosi ihanan suloiset : 3 viittisitkö käydä laittelemassa kysymyksiä? www.anskusofian.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Jos muistan vielä kun meen koneelle!

   Poista
 2. Ihanat nuo lapaset!! Ai että mäkin haluun:D!
  http://training-diaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti! :) siitä vaan ostamaan lankaa ja tekemään!

   Poista
 3. Porcelain Black on parhautta. :3
  http://sydamenilyo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. porcelain black <3 ja aaw perhana mitkä lapaset noi pörröset mieki tahon tommoset ;___; <3

  VastaaPoista