keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Scary movies and things about facebook~

Ihan ensimmäisenä tulee asiaa facebookista, tuosta sosiaalittoman sosiialisesta loukusta! Monet ovat tehneet postauksia ja videoita asioista jotka ärsyttävät kyseisessä sivustossa, joten ajattelin että jätän sellaisen tekemättä. Kuitenkin yksi asia facebookissa ärsyttää minua tällä hetkellä ylitse muiden, joten siitä on nyt pakko saada avauduttua jonnekin!

Profiilikuvat ja tilapäivitykset

Facebookilla tosiaankin on jotakin kaikkia kuviani ja päivityksiäni vastaan! Vaihdan profiilikuvani, ja muutaman tunnin kuluttua siinä lojuukin edellinen profiilikuvani. No, vaihdan sen uudestaan, mutta ei, sekään ei auta. Taas tänään facebook itsekseen oli vaihtanut vanhan kuvani takaisin! En ymmärrä. Luultavasti kohta se vaihtuu itsekseen siihen uudempaan kuvaan, jos on vanhaan kaavaan luottamista. Muidenkin kuvien sekä päivityksien kanssa on ollut ongelmia. Kun lisään kuvan tai päivityksen, ne ovatkin hetken päästä kadonneet, eikä niitä löydy enää mistään.. Onko kellään samanlaisia ongelmia? En vain ymmärrä, kun vielä vuosikin sitten kaikki nämä toimivat aivan kunnolla, mutta nyt yhtäkkiä on ruvennut tulemaan ihan hirveä taisto kaiken kanssa. Sitten on ihan hirvittävän noloa kun ihmiset tulevat kyselemään, että; "mitä sä koko ajan vaihtelet sitä kuvaas" ja "mihin se sun päivitys katos" ja kaikkea muuta! Rupeaa pikkuhiljaa menemään into edes kirjoitella sinne mitään päivityksiä, lisäämään kuvia tai vaihtamaan profiilikuvaa. Ehkä nyt annan olla tuon vanhan kuvan, ja katsotaan mitä tapahtuu.

This feeling..
Nyt jätetään facebook sikseen, ja keskitytään aivan muihin asioihin!

Eilen olin tosiaankin Jennan kanssa elokuvissa katsomassa Carrien. Tein virheen ja katsoin edeltvävänä päivänä sen alkuperäisen version, joten hieman meni maku, kun oli samoja vuorosanoja ja tiesi mitä tulee tapahtumaan. En vain pystynyt olla vertailematta noita elokuvia keskenään, kun vanhempi versio oli niin tuoreessa muistissa! Ihan hyvä elokuva se kuitenkin oli!


Alkuyöstä päätin sitten katsoa vielä Sinisterinkin, kun kävin sen anttilasta ostamassa! Sekin oli ihan katsomisen arvoinen.


Laitoin molemmista elokuvista traileri tähän, jos vaikka joku innostuisi katsomaan!

Tänään on tosiaankin ollut vapaapäivä, ja huomenna kutsuisikin taas amiksen penkit, ja saa antaa hetkeksi hyvästit lukiolle. Tein hetki sitten itselleni ruokaa, siivosin hieman ja vielä olisi suunnitelmissa lähteä salille.
Olen ollut nyt hieman laiska tuon kameran kanssa, mutta lisään tähän loppuun muutaman kännykällä otetun kuvan. Laatu ei siis ole mitenkään parasta luokkaa! Mitenköhän edes alennuin laittamaan itsestäni näinkin hehkeitä kuvia..


-wemmu

2 kommenttia:

 1. ois tositositosi kiva tutustua paremmin :)
  ja mullakin toi fb tekee samaa ton profiilikuvan kans :pp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin ois! Pyydä ihmeessä kaveriks fb :)
   Ja hyvä tietää etten oo ihan yksin tän kans! :D

   Poista