torstai 12. joulukuuta 2013

I want but i can't~

Enää neljä päivää koulua ja sitten alkaakin usean viikon kestävä loma! Lääkäreille ja opolle jutellessa päätimme viisaimman ratkaisun olevan se, että pidän ensi jakson kokonaan lomaa. Meillä olisi työssäoppiminen päiväkodissa, jota en tällä hetkellä pystyisi suorittamaan kunnolla. Lasten kanssa täytyy kuitenkin leikkiä ja olla menossa koko ajan, mihin nykyinen tilani ei varmaankaan antaisi periksi. Harmittaa jättää tämä rästiin, mutta onneksi ei tarvitse stressata, sillä minulle on tehty hyvät suunnitelmat jatkoa varten! Vastausta oireisiini en tokikaan saanut. Ensi vuoden puolella minulle laitetaan vuorokauden ajaksi laite, joka mittailee verenpainettani vähän väliä. On ollut myös puhetta siitä, että olisiko meidän koulussamme hometta. On niin monia syitä mistä ainainen pääkipu, korkea verenpaine ja yleinen huono olo voisivat johtua! Koitan nyt tsempata nämä viimeiset päivät ja viimeiset kokeet, ennen kuin saa hegähtää hetkeksi!


Alkuviikosta lähdin käymään siskoni ja kaverini kanssa keskisellä. Mukaan tarttui pientä kivaa itselleni, sekä muutamia joululahjoja. Oli mukava päästä käymään ihan vain tällaisella pienelläkin reissulla ja nautin suunnattoman paljon, kun pitkästä aikaa sain hyvän tilaisuuden vetää demoniat jalkaan ja tallustella niillä monta tuntia!


Tänään kävimme myös Jennan kanssa hieman kuvailemassa! Sormet ja varpaat jäässä, mutta eihän se haitannut kun pitkästä aikaa pääsin kuvailemaan oikein kunnolla kaverin kanssa ja ihan mukava kuvasaldokin tuli.


Asuni poikkeaa hieman siitä, mitä yleensä päälleni pistän! Valkoiset leopardi housut eivät ole aivan suoranaisesti tyyliäni, mutta kun löysin nuo neljä euroa maksavat pöksyt keskiseltä, oli niitä aivan pakko koittaa - ihan vain huvikseni. Kun sain housut vedettyä päälleni ja katsoin peiliin, huomasin että nuohan ovat ihan kivat! Hieman vaatii totuttelua, mutta on mukava koittaa kaikkea erilaista.

Tui söpö Jenna! 


 -wemmu

4 kommenttia:

 1. ohlala mitkä housut ♥ :O jos satut sinne uudemman kerran niin osta mullekki nii maksan sitte postituksetki ja ylimäärästäki:D

  VastaaPoista
 2. Ei ollu edes kalliit :3 hahah, pidetään mieles ;) Voi olla, että ne aikamoisella vauhdilla sieltä kyllä menee :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä blogi, ihana banneri :) käyhän kattomas mun blogi:
  http://dyingtoliveoh.blogspot.fi/

  VastaaPoista