perjantai 6. joulukuuta 2013

The last fight

Postauksen tekeminen on vain venynyt ja venynyt ainaisen pääkivun takia, mutta nyt vihdoin tuli sopiva hetki vastaan. Nyt on tosiaan yllä monenmoista vaivaa, kuten korkea verenpaine, pyörryttäminen, pääkipu ja yleinen huono olo. Ensi viikolla pääsenkin diabteslääkärille ja odotan, että saataisiin kunnolla tutkittua ainakin mistä tuo kohonnut alapaine johtuu. Koulussa oleminen on välillä ollut täyttä tuskaa, ja joitakin päiviä olenkin ollut vain puoliksi paikalla. Välillä onkin ollut niin huono ja pyörryttävä olo, että olen mennyt aivan paniikkiin ja ollut aivan valmis lähtemään lääkäriin nyt heti! Olisi tosiaankin kiva saada tietoon syyt, mistä tämmöinen johtuu. Päivittelen sitten bloginkin puolelle enemmän, kun saan vastauksia.

Näistä edellä mainituista asioista johtuen en ole kovinkaan paljoa tehnyt viimeisten viikkojen aikana. Päiviä on kulunut enimmäkseen vain nukkumisen ja makoilun merkeissä, mutta olen silti saanut aikaiseksi siivottua, askarreltua muutamia joulukoristeita ja ensimmäiset joululahjatkin on jo ostettuna. Muutamana päivänä on tullut myös kavereita nähtyä, vaikka pääkipu onkin iskenyt kesken kaiken ja ei muuta kuin kotiin nukkumaan!Olen taas innostunut kaupungilla käydessä käydä myös istuskelemassa kahviloissa, ja vaikka laiska kuvaaja olenkin nyt ollut nappasin yhden kuvan, kun alku viikosta kävimme Jennan kanssa coffee housessa. Melko kallis, mutta silti niin ihanan tunnelmallinen paikka.

Olen myös hieman yrittänyt saada huoneestani kivemman näköisen muutamilla sisustustavaroilla, kynttilöillä sekä julisteiden vaihtamisella. Joulun kunniaki myös tekemäni tähdet pääsivät roikkumaan verhojen päälle!


Pitihän nyt testata onnistuuko tuommoinen myös Nirvana/Kurt Cobain aiheisena ja samalla teemalla jatketaan. Sain vihdoin ja viimein ommeltua seinälippuuni lenksut joilla sain sen kiinni seinällä olevaan verhotankooni! Pikkuhiljaa tämä huonekin alkaa näyttää hyvälle, vaikka se välillä onkin mahdottomalle tehtävälle tuntunut.


Hetken ajattelin vielä jatkaa huoneeni kunnostamista ennenkuin käperryn sänkyyn nukkumaan. Ensi viikko on luultavimmin hieman tekemisen täytteisempi, joten odotettavissa on myös parempia postauksia. Tämä nyt vain muistuttamisena, että elossa ollaan, vaikka hieman heikolla hapella! :)

Loppuun vielä fiilistelynä tulevaa keikkaa varten aivan mahtava biisi, sekä muutama päivä sitten otettu omakuva!
-wemmu

4 kommenttia:

 1. Hei, päädyin tänne blogiisi ja luin oikeastaan tämän heti lävitse. Oli mukava lukea jotain erilaisempaa ja semmoista, joka muistuttaa omasta nuoruudestani (no, nuori olen edelleen, mutten enää teini-iässä). Kirjoitat kivasti ja vaikutat tosi kivalta henkilöltä!

  Kuitenkin halusin vähän antaa palautetta ja kommentoida muutamia asioita. En halua mitenkään pahoittaa mieltäsi, koitan vain tsempata, koska muistutat tositosi paljon mua teini-iässä. Okei, aloitetaan vaikka tästä blogin ulkoasusta. Luultavasti haluat, että tämä blogi on tällainen synkempi, mutta tätä voisi vähän muokata jotenkin "raikkaammaksi". Tuo pinkki ei ole aivan parhain pinkki, ja tausta vähän sotii keskenään (laatikot täysin mustia ja tausta tuollainen harmahtava). Sain sellaisen kuvan, että luet "Evil fate Eternity" -blogia (anteeksi jos olen väärässä), mutta sieltä tosiaan saa hyvän kuvan, että miten kannattaa tehdä tumma blogi, joka on kuitenkin tyylikäs eikä tunkkainen. Sellaista on mukavampi lukea ja siitä tulee sellainen olo, että "Vautsi, tää kyllä on panostanut tähän ja ottaa lukijat huomioon".

  Sitten itse postauksista. Kirjoitat oikein kivasti, mutta muista kuitenkin tarkastaa aina niitä kirjoitusvirheitä, kun ne hyppii ikävästi silmille. En nyt itsekään kirjoita aina oikein, enkä varsinkaan näe niitä virheitä, jos rupean tarkistelemaan, mutta kannattaa olla huolellinen. Ja sinun ei tarvitse aina mainita sitä "laiskaa" siellä teksteissä tai muuta vastaavaa. Kannattaa panostaa myös siihen tekstiin, jos tekee mieli kirjoittaa jotain, mutta ei tunnu tulevan mitään tekstiä, niin tee silloin niin, että kirjoitat luonnoksiin sen ja kirjoitat sen loppuun kunnolla. Koska on paljon mukavampi lukea sellaista, mikä on kirjoitettu ihan ajatuksen kanssa. Ja jos tulee pitkästi tekstiä, niin ei tarvitse pyytää anteeksi, koska blogeissa on normaalia olla välillä enemmän tekstiä. :) En nyt tarkoita, että jokaisen postauksen pitäisi olla novellin mittainen, mutta niitä on aina hyvä olla. Teksti on kuitenkin tärkeintä blogissa ja siksi kannattaa panostaa siihen. Tykkään kyllä teksteistäsi, että ei mitään hätää sinänsä, mutta kannattaa aina muistaa näitäkin asioita.

  VastaaPoista
 2. Anteeksi, tämä ei antanut julkaista tätä juttua kokonaan, joten JATKUU:
  Myös kuviin kannattaa panostaa. Vaikka ei olisi maailman parhaimmat kuvausvälineet, niin voi kuitenkin saada hyviä kuvia aikaiseksi. Parempi että laitat kunnon kuvia pari kuin miljoona huonolaatuista. Varsinkin tämän postauksen kuvista tykkäsin hirveästi. Ne ovat mukavanmuotoisia, kivat värit ja fiilikset. Että mielummin näin. (ja jos et jaksaisi ottaa niitä kuvia ja sitten otatkin, niin elä aina mainitse: "otin nää kuvat nyt vähän pikapikaa kun ei ginosta sry..." kaikkea ei tarvitse paljastaa ;)) ei mene se fiilis niistä kuvista). Ja jos sattuu niin, että kuvat on vähän epäonnistuneita, niin pienellä muokkauksella saa aikaan vaikka mitä. Ihan vain valotuksen ja kontrastin muuttamista, myös värikylläisyyttä.

  Sitten vielä yksi asia. Olet oikein nätti tyttö ja sulla on kiva tyyli! Itsellä oli vähän sama tilanne yläasteella, että kiinnostuin rockimmasta tyylistä ja hiljalleen siirryin revittyihin farkkuihin ja bändipaitoihin (PÄÄKALLOJA EI SAA UNOHTAA!!). Värjäsin hiukset tummiksi ja leikkasin ne. Tietenkin pienessä koulussa joutui silmätikuksi ja sain kuulla kaikenlaista itsestäni, koska en sopinut porukkaan. Pukeuduin kuitenkin niin kuin tahdoin, mutta en niin radikaalisti kuin oisin tahtonut. Lukioon mentäessä halusin kuitenkin tuoda itseäni esille ja lopulta tyyliä voisi kuvailla emoksi. Mustat hiukset, ylikasvanut otsari ja tummat vaattteet. Tuntui hyvältä olla oma itseni. Jälkeenpäin tyyli on kyllä vaihdellut aika paljonkin, mutta kuitenkin tuohon "emovaiheeseen" jäi semmoinen kaipuu. Oikeastaan harmittaa, että ei tehnyt kuitenkaan sitä tyyliä parhaimmin mahdollisin keinoin. Esim. en meikannut tai ostanut kunnollisia kuteita. Siksi haluan auttaa kaikkia "samanlaisia" nuoria. Sulla on kyllä aivan ihanat meikit ja ihania asusteita, pointsit siitä. Mutta tahtoisin sanoa/pyytää/kysyä että voisitko mitenkään meikata noita kulmakarvojasi. Kulmakarvat oikeasti on ehkä tärkeimpiä asioita kasvoissa (:D). Sulla on niin vaaleat kulmat (itselläkin oli sillon emovaiheilussa ja se harmittaa), mutta sulle passais niin hyvin tummemmat kulmat. Koska sulla on kuitenkin silmissä voimakkaampi meikki ja hiukset tummemmat, niin kannattaa panostaa myös niihin kulmiin. (odotan oikeastaan, että saisin nähdä sut tummemmissa kulmissa. ja jos sen teet, niin oo kiltti ja älä jätä keskelle semmoista kämmenenkokoista väliä D:)

  Siinäpä ne taisi olla. Toivottavasti jaksoit lukea. Itse varmaan nyt tein kaikki virheet, mitä tuossa tekstikohdassa mainitsin (lol:D).

  Tarkoitukseni ei tosiaankaan ollut mikään haukkuminen, kunhan tahdoin vain ehdottaa ja antaa parannusvinkkejä. Toivottavasti annoin vähän ideoita.Toivon myös, että selviää noiden oireiden syyt pian, eikä sieltä löytyisi mitään ikävää. Oikein paljon paranemista ja hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos hurjan pitkästä kommentista! Hyvä saada aina välillä jotakin rakentavaakin palautetta. Itsekin olen huomannut, että teksteissäni noita kirjoitusvirheitä on ja olenkin yrittänyt niitä bongailla, mutta eiväthän ne aina silmään pistä! Luultavasti pikkuhiljaa kun blogaamiseen tulee vuosia lisää, niin oppii omia postauksiaan lukemaan ja tarkistamaan myös sillä silmällä. Ulkoasun muuttaminen onkin hieman kesken ja suunnittelun alla. Itse en ole huomannut puhuvani laiskuudesta muuten kuin postauksissa, joissa olen kertonut olevani kipeänä tai, että minulla on juuri esimerkiksi näitä oireita mistä tässä postauksessa kerroin. Silloin mielestäni on ihan oikeutettua mainita myös laiskuus, sillä se ei tarkoita vain kuvaamista ja postauksien tekoa, vaan ihan muutenkin. Mutta täytyypä kiinnittää tuohon huomiota! Ja muistaakseni olen pyytänyt anteeksi ainoastaan postauksien lyhyyttä :o Itse nimittäin tykkään kirjoittaa pitempiäkin postauksia. Yritän aina saada kivoja kuvia aikaiseksi ja jos ne ovat täysin epäonnistuneita en niitä edes tänne julkaise. Onko blogissani sitten miljoonia huonolaatuisia kuvia muutaman hyvän sijaan?
  Kiitos myös kulmakarvoihin liittyvästä vinkistä, mutta tuskinpa tulen niitä mitenkään kummemmin nyt hetkeen meikkaamaan. Olen muutaman kerran käynyt ne värjäyttämässä, mutta kuluvathan ne aina pois, joten syytä olisi taas mennä! Aamuisin kouluun en edes oikeastaan jaksa panostaa meikkaamiseen, mutta vapaa-ajalla jaksaa nähdä enemmän vaivaa jos on johonkin menossa, eihän sitä tiedä vaikka innostuisinkin jossakin vaiheessa niillekin meikkiä näyttmämään :)

  VastaaPoista
 4. Pahoittelut sekavasta kommentista, kun vastasin jokaiseen asiaan vain toisen perään!
  Kiitos kuitenkin oikein paljon myös kehuista, ja hyvää joulua sinnekkin! :)

  VastaaPoista