sunnuntai 26. tammikuuta 2014

In flames!

Muutamia päiviä sitten tuli postin mukana iloinen yllätys! back streetin tilaukseni nimittäin. Tällä kertaa on pakko mainita aivan loistavan nopeasta toimituksesta, jossa ei tosiaankaan muutamaa päivää kauempaa mennyt! Löysin tuon paidan alennuksista ja se kyllä pisti heti silmään muiden joukosta. Kivaa extraa tuo pitsi yläosa sekä erikoinen takaosa. Tilasin siinä samalla sitten jo kauan haaveilemani niittipannan, joka on kyllä jo nyt löytänyt useamman kerran tiensä päähäni. 
Olen ostanut myös rock is not dead- kirpparilta aiiivan ihanat iron fistin kengät! Innolla odotan niiden saapumista ja todella toivon niiden olevan sopivat jalkaani. Niistä sitten omaa postausta kun saapuvat.

Valitettavasti tästä ei tämän pitempää postausta tule, sillä koulutehtävät vievät hurjasti aikaani. Toiveena olisi saada ne tehtyä tässä muutaman päivän sisällä, niin voinkin lähteä taas Santen luokse viettämään viimeisiä lomapäiviäni. Kuulumisista sitten enemmän kenkäesittely postauksen yhteydessä. Nyt viedään hetkeksi ajatukset viime kesäiseen provinssiin ja fiilistellään in flamesin keikkaa eturivistä katsottuna! Sitten onkin paluu koulujuttujen pariin. Nauttikaahan kunnolla viimeisestä viikonlopun illasta!


-wemmu

4 kommenttia: