sunnuntai 19. tammikuuta 2014

This time it's you

Kävin tänään kaikki linkatut blogit läpi ja aikaakin kului reilusti yli pari tuntia! Rankka urakka, mutta toisaalta oli kuitenkin kiva lukea laidasta laitaan erilaisia blogeja. Löysin paljon blogeja, jotka olivat kiinnostavia ja joita jämähdinkin lukemaa pitemmäksi ajaksi. Kuitenkin kaikista näistä nousi esiin kolme selvää suosikkiani! Tässä blogissa tyyli ja asenne ovat kohdallaan! Postauksia on mukava lukea ja kuvia on sopivan paljon. Olen jo jonkun aikaa ollut blogin lukijana ja varmasti tulen siellä pysymäänkin! 


Tähän blogiin en ole muistaakseni aiemmin törmännyt, mutta aiivan älyttömän söpön taustan ja upean tyylin yhdistelmä varmistivat paikkani lukijoiden joukossa!


Hetken aikaa olen jo tämänkin lukijana ollut. Kirjoitustapa tässä blogissa saa ajatukset kulkemaan ja on ihailtavaa kuinka hyvin osataan jakaa omia mietteitään

Kiitokset kaikille bloginsa linkanneille!

Tänään tulin takaisin kotiin Santerilta. Aika meni melko nopeasti tv:tä katsellessa, muutamilla lenkeillä käydessä ja lanittaessa facebook pelejä. Tänään ennen lähtöäni kävimme vielä hieman kuvailemassa Santen ja Veeran kanssa. Veera on Santerin sisko ja Veerat on parhaita ;)


Kello rupeaa pikkuhiljaa jo lähenemään puoltayötä, mutta voisi sitä varmaan vielä hieman tv:tä tuijotella kynttilöiden valossa ja hakea iltapalaa. Huomenna saa nukkua myöhään, onneksi.

-wemmu

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Oot muuten tosi nätti noin ilman meikkiäkin :3 Ja näitä sun postauksia on aina niiiin kiva lukea!

    VastaaPoista