tiistai 28. tammikuuta 2014

Waking the demon!

Toivoin kovasti, että uudet kenkäni olisivat saapuneet tänään postissa, mutta eihän niitä vielä näkynyt. Päätinpä sitten pukea päälleni hieman muita uusia vaatteita ja lähteä pihalle kuvailemaan. Harmikseni huomasin, että kameran akku oli todella vähissä ja tästä johtuen suuri osa kuvista oli mennyt pilalle huonon laadun takia, mutta onneksi pienillä muokkauksilla niistä sai ihan kelpokuntoisia kuvia!


Olen aivan täysin rakastunut tämän asun hameeseen! Löysin sen muutama päivä sitten kirpparila, eikä tarvinnut kyllä montaa kertaa miettiä ostanko sen vai en, kun hintaakin oli vain neljä euroa. Pienillä pakkasilla, sekä nollakeleilläkin tätä ihanuutta voi käyttää nahkalegginssien sekä viime talvena suosikeiksi nousseiden karvasäärystimien kanssa.


Myös kuvissa oleva villapaita on aivan uusi. Päädyin eilen kavereideni kanssa seppälään tutkimaan alennuksia ja täämä päätyi sitten mukaani. Perus musta villapaita tulee varmasti tarpeen monina päivinä, eikä hintaakaan ollut kuin kuusi euroa!


Kävimme eilen myös Glitterissä, josta tottakai heti pisti silmääni tuo ihana kaulakoru! Olen jo jonkun aikaa haaveillut tuollaisesta, ja onnekseni se kuului vielä tarjoukseen jossa sai viidellä eurolla viisi korua. Minähän etsin sitten neljä korua vielä tämän lisäksi ja sain kotiutettua haaveilemani korun! kaveriksi tälle löytyi samanlaiset korvakorut, niittiranneke sekä muutamat muut korvikset. 
Lopuksi kävin vielä napsimassa muutaman kuvan kalansilmäobjektiivilla, ennen kuin kamerani päätti sammua!


Ohjelmassa tälle päivälle olisi vielä kirpparitavaroiden hinnoittelua, sekä pakkaamista huomenna alkavaa ilmajoen reissua varten! Illan sitten vietänkin varmaan supernaturalin 8. kauden parissa, kun sitä taas pienen tauon jälkeen eilen innostuin jatkamaan. Kenkien odottaminen postista senkun jatkuu.. -wemmu

6 kommenttia:

 1. Hih, täältä löytyy samanlaiset karvasäärystimet! :>

  VastaaPoista
 2. Minun ansiosta aloit supernaturalia katsomaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä (8 sain koko kauden katottua :P

   Poista
 3. njau samallainen tuommonen luurankokoura tarttu minunki mukaan just tosta glitterin 5euron tarjouksesta:>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii :3 toi oli kyllä tosi hyvä löytö! :)

   Poista