maanantai 17. maaliskuuta 2014

30stm!

Näin reilu viikko myöhässä on hyvä tulla kertomaan 30 seconds to marsin mahtavasta keikasta hartwall areenalla muutaman kuvan ja jälkifiilistelyiden kanssa! Ensiksi hieman asukuvaa, jonka jälkeen päästäänkin itse keikkaan. 

Huomatkaa asuun sopivat sukat!


Fiilis oli koko keikan ajan aivan huipussaan! Jared osasi ottaa koko areenan haltuunsa sekä yleisön huomioon. Keikalta tarttui mukaan valkoinen toppi jossa lukee; i prefer the drummer, jota ajattelin hieman tuunailla jossakin vaiheessa. 

Kävimme seuraavana päivänä myös hiemat shoppailemassa, mutta harmikseni kaikki parhaat kaupat olivat kiinni! Positiivisesti ajateltuna: Onneksi jäi rahaa!

Sitten aivan muihin asioihin! Olen ikionnellinen saamastani kesätyöpaikasta, sillä olen stressannut ihan hirveästi sitä, että saanko mitään töitä kesäksi. Pääsen Ilmajoelle vanhainkotiin ns. kesätytöksi, joka vie vanhuksia pihalle, juttelee heille mukavia ja avustaa hoitajia. Plussana on, että sain oman alan töitä, jotka kuulostavat vielä ihan mukaville! 
Muutenkin nyt on tulossa ihan mukavat pari kuukautta, sillä enää muutama viikko koulua ja loppulukuvuosi onkin työssäoppimista päiväkodissa. Siitä onkin sitten mukava jäädä loman viettoon!

P.s. 
Pahoittelen sitä, että bloggailuni ovat jääneet hieman toissijaiseksi, mutta eiköhän sitä energiaakin tule kevään saapuessa ja koulutehtävien sekä kokeiden tekemisen jälkeen. 

-wemmu
2 kommenttia:

 1. Empä oo ite käyny pitkää aikaa keikalla, oli sika kiva nähdä näitä ei nii hienoi kuvii mitkä kertoo enemmän fiiliksstä ku se milt laulajat näyttää keikkojen kuvaajien linsseiss. Ja hauskat noi pallot mitä tuol meni harvoil keikoil enää sallitaan tollaisia harmi vaa.. :/

  http://emotytto.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikalla oli kyllä ihan loistava fiilis!

   Poista