lauantai 1. maaliskuuta 2014

BULLET FOR MY VALENTINE!

Nyt on Bullet for my valentinen keikka ohi ja huhhuh! Oli aivan mahtavaa. Rankan päivän jälkeen sitten nukuttikin pitkälle päivään asti ja kyllä koko keho kertoi että eilen on oltu liikkeellä aamusta yöhön asti.


Päivä vierähti kauppoja kierrellen ja visaa vinguttaen useaan otteeseen. Eilen oli kyllä yksi niistä harvoista päivistä kun tuntui, että maailman voimat ovat puolellani! Löysin aivan mielettömät upean nahkaliivin ja hintakin oli omalle lompakolle juuri sopiva. Tästä ekstaasista ei näy ulospääsyä vielä hetkeen, upeat uudet vaatteet ja sitäkin upeampi keikka kun ovat takana päin!


 Alunperin hintana ollut 90e ja nyt alennuksesta sain tämän mukaani menettäen vain 25e, voitteko uskoa!


Mukaan lähti tietysti myös Bfmv:n kiertuepaita! Cybershopista sain vihdoin ja viimein ostettua uuden vyön ja samalla uuden ketjun aseilla varustettuna. Pääkallokuvioinen trikoohame viidellä eurolla oli myös ihana löydös ja kirpparilta tarttui mukaan uusi pääkallolompakko. Lisäksi ostin myös tavallisen villaisen tuubihuivin, jonka hintana oli hurjat kolme euroa!


Ruuan tällä reissulla tarjosi koskikeskuksen Manhattan. Olen käynyt siellä ainoastaan kerran aiemmin, mutta molemmilla kerroilla ruoka on ollut aivan älyttömän hyvää! Hintatasokaan tässä ravintolassa ei ole kallis ja käytäntö toimii loistavasti. Päätät mitä haluat syödä, menet kassalle, tilaat ruuan ja maksat samantien, juoman saat heti mukaan ja suussasulavan herkullinen ruoka tuodaan eteesi suhteellisen nopeasti. Suosittelen ehdottomasti käymään!

Tässä vaiheessa päivää jalat olivat jo kieltämättä aivan muusina, vaikka "pahin" osuus olikin vasta edessä. Siirryimme pakkahuoneelle päin odottelemaan sisällepääsyä. Tunti vierähti melko nopeasti, vaikka välillä tuntuikin ettei minuutit mene yhtään eteenpäin. Pääsimme sisälle ja jätimme takin narikkaan. Olisimme helposti päässeet toiselle tai kolmannelle riville, mutta peremmälle päästessämme koimme kuvottavan wtf- fiiliksen ja vitutus nousi kattoon! Kuka älypää on saanut päähänsä laittaa anniskelualeen lavan eteen!? Me kaikki raukat alaikäiset pääsimme sitten ainoastaan lavan sivuun aidan taakse, kun anniskelualue oli meidän aluettamme puolet suurempi! Sääliksi käy niitä jotka ovat koko päivän olleet jonottamassa keikalle, eivätkä edes päässeet eturiviin. Porukkaa tuli muutamakin tunti myöhemmin kuin itse olimme tulleet, ja silti he pääsivät edemmäs kuin me? Voisin kirjoittaa tästä vaikka raamatun pituisen tekstin mutta ehkä tyydyn sanomaan vain että mitä persettä nyt oikeasti?

Ensimmäisen lämppärin, Japanilaisen Coldrainin, aloittaessa fiilis nousi jo hieman. En ollut ennen kuullut kyseisestä bändistä mitään, mutta oli kyllä mieleinen ja varmasti tulee tulevaisuudessa sitäkin kuunneltua enemmän.


Seuraavana lämppärinä toimi Ruotsalainen yhtye Adept, joka oli myös ennenkuulematon mutta hyvä! Kuitenkin Japanilaiset olivat tällä kertaa enemmän omaan makuun.Lämppäreiden jälkeen ehti taas reilun puolen tunnin ajan miettiä tätä vääryyttä kun emme ensimmäisille riveille päässeet ja olo oli kuin häkissä niiden kirjottujen aitojen takia!
Vihdoin ja viimein kuitenkin valot sammuivat ja illan pääesiintyjä Bullet for my valentine astui lavalle! Tässä kohtaa vitutus katosi kuin tuhka tuuleen ja fiilis nousi kattoon. Ihan rupesi itseäkin hymyilyttämään kun näistä jätkistä niin huomasi, että he nauttivat olostaan lavalla. Keikka oli täynnä pomppimista, huutamista, laualamista, heilumista, hikeä ja naurua, parasta ikinä!


Hieman jäi harmittamaan kuvien huono laatu ja se, kun koko bändistä ei tullut otettua yhtäkään kuvaa sekä tietysti tuo anniskelualue juttu. Loppujenlopuksi keikalta kuitenkin lähdettiin hymy huulessa hyvillä mielin. Päivä oli onnistunut!

-wemmu:)

P.s. Kaimalle terveisiä Etelään! :)

6 kommenttia:

 1. Voi, mä oon niin kateellinen! Muistan kans Avenged Sevenfoldin keikalla, että kun pojat tuli lavalle, niin kaikki muu elämä murheineen unohtui täysin. Se on ollut tähän mennessä ainut päivä mun elämässä, ku oon eläny siinä hetkessä, ajattelematta mitään muuta. "Seize the day or die regretting the time you lost." Keikat on vaan niin huiketa! Jäi kyllä harmittamaan, ku tälläsen 14-vuotiaan rahat ei riitä ahkeraan keikkailuun, ja jäi sitte tää BFMV keikka väliin :( Mutta eiköhän ne tuu Suomeen joskus uudelleen, sillon pitää kyllä päästä messiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan mahtava fiilis kun kauan odotettu keikka alkaa! Itseäkin harmittaa kun ei ole mahdollista päästä kaikille keikoille minne haluaisi, mutta onhan tässä vielä aikaa niitä kierrellä! :)

   Poista
  2. Niin ja tosiaan! Ainakin juttua olen kuullut, että BFMV tulisi taas kesällä Suomeen x)

   Poista
  3. Oi noniin! Pidetään peukut pystyssä 👍 :)

   Poista