sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Wasa!

Väsyttää, väsyttää ja väsyttää.. mahtuuko tähän elämään edes mitään muuta kuin väsymys? Olen ollut taas reilun viikon kipeänä. Nuha, jäätävä yskä ja pieni lämpö piinaavat kiireistä arkeani, enkä meinaa mitään saada tehtyä. Hurjan paljon on kokeita, sekä tehtäviä joita pitäisi tehdä, mutta kun ei niitäkään ehdi ja jaksa tehdä niin miten voisikaan jäädä aikaa muulle elämälle? Tämä ainainen kipeänä olo kyllä syö ihan hirveästi energiaa, mutta onneksi pikkuhiljaa rupeaa helpottamaan.

Vielä pitäisi viikon verran sinnitellä ennen pidennettyä viikonloppua, ja sitten alkaakin työssäoppiminen päiväkodissa! Ihan jo innolla odotan ettei tarvitse vain istua koulunpenkeillä, vaan saa ihan oikeasti tehdä jotakin. Ainut huono puoli on se, että opiskeluni venyvät neljännellekin vuodelle joulun aikaan olleen sairaslomani takia.

Eilen näimme Vaasassa muutamien kavereiden kanssa, mikä sai mukavasti liikkeelle tämän kiireen keskellä! Ostoksina tuli tehtyä ainoastaan farkut, disturbedin paita sekä hiusväri. Reissusta kerron parin kuvan avulla, sillä tämän kokeisiin lukemisen keskellä en tämän pitempää tekstiä ehdi tekemään. Kuvissa näkyykin sitten uuden hiuksetkin!-wemmu


5 kommenttia:

 1. kiva blogi :3 ! ja oot tosi kaunis :3
  käy kurkkaa jos uskallat ;) !
  http://niinamiranda.blogspot.fi/
  seuraaja seuraajasta (kuha google antais seuraa, kokeilen huomenna uudellee cya ! )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sullakaan anna seurata? :o Sama ongelma!

   Ihana blogi!♥ Seuraan sit kun mullakin toimii...

   Poista
  2. Kiitokset molemmille! Nyt on kuulemma ollut jotain vikaa seuraajaksi alkamisien kanssa :/ Toivotaan, että ongelma korjataan pian! :)

   Poista
 2. Onpa sinulla ihana tyyli! ♥

  VastaaPoista