maanantai 28. heinäkuuta 2014

London~madame tussauds

Kyllä sen vain huomaa, että koulun alkaminen lähenee lähenemistään. Tekemättömät koulutehtävät rupeavat piinaamaan mieltäsi ja vilkuilet kelloa kaiken aikaa miettien pitäisikö jo suunnata sänkyä kohden. Päätät kuitenkin katsoa vielä yhden jakson Veronica Marsia, sarjaa johon olet jäänyt suunnattoman pahasti koukkuun. Ennenkuin huomaatkaan kello lähenee jo neljää aamuyöstä eikä edes väsymys paina. Päätät kuitenkin mennä sänkyyn makoilemaan toivoen, että uni tulee pian. Hetken aikaa selailet kännykkääsi, pelaat muutaman pelin ja vihdoin ja viimein nukahdat. Havahdut johonkin ääneen. Otat kännykän käteen ja katsot kelloa. Päivä rullaa jo hyvää vauhtia iltaa kohti kun saat kömmittyä peiton alta istumaan sohvalle ja eikun sarja pyörimään. Näin ne viimeiset lomapäivät vain menee. 

Tänään kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni, avasin koneen ja vietin kokonaiset ja ehkä vähän päällekin kaksi tuntia tehden keskenjääneitä ja tekemättömiä verkkokurssitehtäviä. Huh, mikä helpotus kun kaikki on valmiina ja opettajalle palautettuna! Tässä samalla, kun vauhtiin jo olen päässyt tulee lupaamani postaus Lontoon reissusta.

 Heinäkuun alussa lähdin kaverini, siskoni ja hänen kaverinsa sekä vahempieni kanssa Lontooseen. Matka meni hurjan nopeasti ja mukavaa oli.Valitettavasti mukana matkassa oli vain yksi kamera, joten kuvia ei mitenkään valtavasti ole minun ja kaverini liikkeistä. Paitsi tietenkin madame tussaudsista ja repleys usko tai älä museosta. Tämä postaus käsittelee julkkiksien kanssa poseeraamista ja valokeilassa hillumista, eli juurikin madame tussaudsissa vierailua!

Itselleni oli jo toinen kerta madame tussaudsista, mutta kyllä sieltä nytkin sai paljon irti! Suosittelen kyllä käymään jos yhtään kiinnostusta on! 
Rahaakin sai reissulla melko paljon kulumaan, joten ensi postauksessa saatankin esitellä ostoksiani ja jotain muuta mukavaa mitä keksinkään! Iltani ja yöni jatkuvat tuota aiemmin mainittua Veronica Marsia tuijotellessa ja nauttien viimeisistä lomapäivistä.

-wemmu

4 kommenttia:

 1. Ite oon kanssa parin viikon päästä menossa Lontooseen ja tää on ihan ehdoton must kohde! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin! Sait vähä esimakua tästä (8

   Poista
 2. Oli varmaan ihana reissu! :3

  VastaaPoista