perjantai 29. elokuuta 2014

New clothes :3

JES! Back streetin paketti on saapunut vihdoin ja viimein! Materialismionnellisuus on taas taivaissa, vaikka pienenä haittapuolena onkin rahojen meno.. Mutta kyllähän se nyt tiedetään, ettei vaihtoehtoismuodin vaatteita löydy halvalla kuin kirppareilta.Toivoisinkin, että vinkkaisitte minulle, jos tiedätte jonkun kattavan ja hyvän rock tyylisen verkkokaupan :) Back streetillä oli tosin nyt hyvät alennukset, niin pitihän sitä nyt kerralla tilata muutama vaate!


Kukaan ei varmastikaan ylläty vaatteiden värivalinnasta, eikä risteistä, pääkalloista ja pitseistä. Muutama hihamerkkikin piti tilata kasvavaan kokoelmaani ja uudet sukkahousut odottamaan ensi kesän lämpöä.


Etsin kuvat vatteista vielä back streetin verkkokaupasta, että saatte paremmin selvää tilaamistani ihanuuksista. Yhdeksi lemppariksi on jo muodoostunut kuvista ensimmäisenä oleva pääkallo reikähuppari! Niin mukava päällä ja sopii melkeinpä minkä kanssa tahansa, auki tai kiinni. Valitettavasti en enää sivustolta löytänyt tilaamaani hupparia, jota ei oikein näy edes itseottamassani kuvassa. Sekin on hyvin mustanpuhuva, sivuilta pitempi ja mukavaksi yksityiskohdaksi huppu sekä käsivarret on tehty pitsistä. 
Vielä odottelen fb kirpparilta ostamiani kenkiä, sekä zalandolta tilaamaani muutamaa paitaa, ja sitten saakin vaatteiden ostelussa olla taas pieni paussi, jonka aikana nautin uusista ihanuuksistani ja suojelen viimeisiä rahojani tilillä!

Tämän viikon maanantaina oli tosiaan minun ja Santerin vuosipäivä, niinkuin jo viimepostauksessa mainitsinkin. Hurjan nopeasti on kaksi vuotta vierähtänyt, mutta onnellisesti olen saanut viettää ne mahtavan ihmisen kanssa. Yhteiseen taipaleeseen mahtuu jo paljon iloa, naurua, hauskoja muistoja kuin myös itkua, palavaa vihaa ja pikkuriitoja. Kaikesta näistä johtuen ja kaikesta näistä huolimatta olen onnellinen. Juuri nyt, tämän ihmisen kanssa ja juuri tässä. 
Tottakai myös hieman juhlistimme tätä yhteistä matkaa. Viime viikonloppuna Santeri teki minulle hyvää ruokaa, katsoimme kaunottaren ja hirviön ja vietimme yhdessä aikaa. Keskiviikkona kävimme vielä hohtokeilaamassa ja tappiostani huolimatta oli aivan älyttömän kivaa! Tietysti piti myös lahjat ostaa ja tällä kertaa päätimme panostaa niihin hieman enemmän kuin yleensä. Ostin Santelle ihkauuden hienon näppiksen ja itse sain razer kraken pro kuulokkeet! 


Tänään saimme kerrankin vapaapäivän koulusta, mutta minun tuurillani saan viettää sen kotona kipeänä. No, ei ainakaan tule poissaoloja. Hieman olen tänään siivoillut kämppää ja nyt suunnitelmassa tonnikalamakaroni salaatin teko ja heroesin katsominen!

.wemmu:)

4 kommenttia:

 1. Ooooij ihania vaatteita!! <3 Ja onnea vuosipäivän johdosta :3

  VastaaPoista
 2. (Ihan tälläi ensikertalaisena kun vilkasin blogiasi, niin en tiedä,) onko EMP sulle tuttu? :) Siinä hyvä kauppa, ei se kaikista halvin mutta laaja valikoima ja laadukkaita vaatteita ja tuotteita. Sielläki toisinaan aika mukavia alennuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän emp on kulkenut matkassa jo pitkän aikaan! Sieltä kyllä löytyy upeita vaatteita! :)

   Poista