torstai 14. elokuuta 2014

Summer~

Niin se koulukin on vaan taas lähtenyt käyntiin! Kyllä sitä olisi mielellään vielä lomaillut jonkin aikaan ja nauttinut myöhäisistä heräämisistä, mutta hyvä kumminkin siinä mielessä, että treenikausi on lähtenyt taas käyntiin! Pienenä lisätsempparina aloitin poikaystävän kanssa herkkulakon vuosipäivään asti ja panoksena se, että jos ei herkkulakko pidä joutuu maksamaan ruuat vuosipäivänä ;)

Kesän luultavammin viimeisimmät myöhään valvotut yöt ja pihalla fiilistelyt tapahtui viime viikonloppuna mökkeillessä ja viettäessä Santerin isän viiskymppisiä. Leppoisa tunnelma ja hyvä ruoka teki kyllä kunnon lopetuksen lomalle! Sain jopa maistaa ensimmäistä kertaa elämässäni voileipäkakkua! Olen jo pitkään unelmoinut semmoisen maistamisesta, mutta kukaan ei ole ikinä tehnyt juhliin gluteenitonta voileipäkakkua, eikä sitä sitten itsekään ole viitsinyt ruveta vääntämään. Onnekseni anoppi ja käly olivat toiveeni pistäneet korvan taakse ja sain voileipäkakun hienouden minäkin kokea! Oli muuten hyvää. Illan mittaan tuli otettua muutamia kuviakin!

Nämä on kyllä tosi tärähtäneet kuvat, mutta pakko laittaa kun meitä Santen kanssa niin hauskasti salakuvattiin kun oltiin istumassa laiturilla!

-wemmu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti